zambesc.com RSS Feed

Mai tare decat Lucian Bute

In coltul din stanga, casatorita si cu 3 copii la activ ……. Madonna star

Madonna - Hard Candy
Cu toate ca este aproape de a implini 50 de ani Madonna se pregateste de a lansa un nou album, intitulat Hard Candy. Sau cel putin asa am citit eu pe internet.
A facut ea multe prostii de-a lungul timpului : a pozat nud, s-a sarutat in direct cu Christina Aguilera, a cantat melodii fiind crucificata(fapt pentru care a si fost condamnata de biserica pentru blasfemie). Insa a si lansat melodii foarte bune.

, ,
3 Comentarii
 1. Ciprian :

  A zis pe data de 9 martie, 2008

  Da are o cariera stralucita si este foarte cunoscuta. Da chiar ca blasfemie winking

 2. AlexG :

  A zis pe data de 9 martie, 2008

  Sa nu uitam ca la depasit pe michael jackson la nr de operatii estetice. happy

 3. Andrei :

  A zis pe data de 9 martie, 2008

  Operatii, neoperatii, oricum arata bine pentru 50 de ani. Cel putin machiata, aranjata, arata bine. Poate daca o vezi dimineata cand se trezeste nu mai e o imagine tot atat de placuta big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*