zambesc.com RSS Feed

Mai mult de jumatate din masinile importate au secrete ascunse

Majoritatea masinilor aduse de afara nu ,, spun ” tot, nu ca s-ar opune ele in vreun fel. Ci pur si simplu samsarii nostri si samsarii din tarile de origine se ocupa de tot. Cu alte cuvinte se ia un harb se tunde la kilometrii se face un lifting la caroserie si voala. Dintr-un harb batran si dat peste cap, iese ditamai frumusetea de masina, fara accidente la active, gata de condus pe soselele romanesti.

Evident toate aceste autoturisme au un istoric de vis, undeva in 150 de mii de km, au fost conduse de o baba si toata viata lor au stat in garaj.

In realitate mai toate masinile cu varsta mai mare de 4-5 ani au avut cel putin o dauna serioasa. Unii spun ca e vorba de un 50-60% din toate masinile, altii spun ca lucrurile sunt mai grave si in realitate 80% din masinile aduse de afara au avut probleme. Ori au avut accidente de care nu se pomeneste, ori kilometrajul a fost dat in spate mult si bine. Probabil de aici si ofertele fabuloase de pe piata romaneasca, mai toate masinile se vand sub pretul de Germania. Aceasta daca ne raportam la vechime si kilometrii.

Pana la urma in Germania este destul de greu sa gasesti o masina fabricate in 2000 care sa aibe sub 150 de mii de kilometri. La noi insa mai toate ofertele sunt pe aici. Ca doar nu e greu sa intineresti masina din bormasina.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*