zambesc.com RSS Feed

Mai exista placa de par ?

Nu am folosit si nici nu voi folosi vreodata o placa de par. Sincer pana ieri aveam impresia ca placa de par nu se mai fabrica de vreo 10-15 ani. Am crezut ca a fost inlocuita cu sandwich maker-ul. In copilaria mea din ce imi aduc aminte un astfel de aparat exista in casa dar nu aveam voie sa il ating, sau doamne ferste sa il folosesc, dezmembrez, imbunatatesc cu vreo idee de a mea. Era un fel de ,, sticla incendiara ”, iar ceva mai tarziu nu m-a mai interesat ce e, si la ce foloseste.

Ieri fiind la cumparaturi am asistat la o discutie intre doi disperati care aproape se certau in privinta alegerii cadourilor pentru iubitele lor probabil. E destul de ciudat sa auzi un tip ras in cap care tine un discurs care se vrea convingator despre o placa de par, iar la final sa adauge: cea mai buna placa de par este Remington…Ha, pai nene baga-te la vanzari, e pacat sa te irosesti asa. Iar cum calota glaciara se topeste eu zic ca ai sanse foarte mari sa vinzi niste zapada la locuitorii din zona. Sa nu mai vorbim de potentialul placilor de par, chiar daca e la moda parul scurt, e in super trend barba lunga. Asa poate o sa intelega si copiii de unde are Mos Craciun barba ondulata.

Revenind la placa de par mi se pare un obiect usor depasit. Adica stiam produsul un pic ,, agresiv”, prajea, parlea parul ce mai. Nu prea imi aduc aminte sa fi fost utilizat fara sa lase fum. Acum probabil sau mai degraba sigur sunt modele imbunatatite, altfel nu cred ca ar fi exista pe rafturile magazinelor. De net ce sa mai vorbim, spre surprinderea mea e plin netul de placi pentru par. Iar cat priveste cea mai buna placa de par se pare ca Remington ar fi cea preferata. Cu alte cuvinte cei doi tineri chiar stiau cu ce se ,, mananca ” cadoul pe care l-au cumparat.

Personal as fi mers totusi pe un sandwich maker, cu acesta sigur nu as da gres la capitolul cadou. Iar dincolo de acest aspect, e un cadou pe care l-as putea folosi si eu. Evident nu l-as folosi pentru par happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*