zambesc.com RSS Feed

Ma tot bantuie o melodie

Ma tot streseaza o melodie si nu reusesc deloc sa imi aduc aminte prea multe detalii. Imi sta pe limba titlul. Si nici nu pot sa scuip.
Nu am in minte decat un singur fragment si 2-3 secunde de muzica.

E o melodie pe care o canta un coleg acum 12-13 ani la scoala. O canta la chitara. Si mie imi placea la nebunie.
E destul de trista melodia, am impresia ca moare cineva pe acolo. E melancolica, duioasa. Si e ceva cu „malul marii” sau „malul dunarii”.

Oare e cineva atat de „batran” sa isi aminteasca ce se canta acum multi, multi ani ?

Mai canta colegul meu la chitara o melodie care imi placea: „Hei, tramvai, cu etaj şi tras de cai…”, dar acolo stiu dspre cee vorba.

, ,
4 Comentarii
 1. filotas :

  A zis pe data de 21 mai, 2009

  cred ca tre sa mai dai niscaiva detalii, ca suntem pierduti happy

  tot la ce ma pot gandi e poezia lui eminescu… happy

 2. io :

  A zis pe data de 21 mai, 2009

  ioana radu-are o melodie cu DUNAREA…
  apoi o alta melodie tare mandra e cea a lui DAN SPATARU-TARANCUTA, TRECEA FANFARA MILITARA, SA CANTAM CHITARA MEA…si asta e numa inceputu’ winking

 3. Rappa - Intro Cu Refren (random hip-hop) | Zambesc :

  A zis pe data de 21 mai, 2009

  […] – Intro Cu Refren (random hip-hop) Scris de Andrei in data de 21 Mai, 2009 Pana imi amintesc eu melodia ce ma tot bantuie, va las sa ascultati un intro: Rappa – Intro Cu Refren. Intro pentru albumul : Rappa – Ingeri cu […]

 4. camy :

  A zis pe data de 7 aprilie, 2010

  he he ! cea mai veche melodie cu marea pe care mi-o aduc aminte este aceea cu ” pe valurile marii pluteste un titan ” si cu tipa care nu accepta un inel si marinarul ii ia viata !!!!!!!!!!!!
  bine stiu ca nu mai are rost dar daca tot am vazut articolul mi-am adus aminte de un cantec trist ce-mi placea cand eram „mica” ! happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*