zambesc.com RSS Feed

Luna trecuta au disparut peste 10 000 de romani

Nu e o gluma, chiar suntem cu peste 10000 de indivizi mai putin. Si aceasta in comparatie cu aceeasi luna a anului trecut. Probabil unii s-au ratacit, altii s-au plictisit si au plecat in tarile mai ,, calde”. Si totusi in Timisoara suntem tot mai multi, de la o zi la alta creste populatia, aglomeratia. Ii drept ca peste 50% din masinile care circula acum prin Timisoara au numere de MH, Gj si DJ. Asta nu e nimic, mai sunt o droaie care acum au numere de Timis.

Deci daca esti de prin Oltenia si ti-a disparut vreun vecin, nu te alarma. Nu a plecat la capsuni in Spania si nici nu are grija de vreo batrana prin Germania. Cel mai probabil se plimba prin vreun mall din Timisoara. Sau face un picnic cu mici si bere in vreunul din parcuri….Ca acum isi permite ca doar e ,, banatean ”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*