zambesc.com RSS Feed

Logan decapotabil

logan modificatlogan decapotabil Imi plac foarte mult masinile decapotabile, mai ales cele clasice. O masina cabrio va avea tot timpul alta personalitate, prestanta, cel putin asta credeam pana ieri, cand am vazut si eu loganul cabrio. Cum arata loganul decapotabil ?…pai in opinia mea ca o mamaliga pe post de caviar, asta poate si din cauza faptului ca proiectul logan decapotabil nu e unul de fabrica ci unul de atelier auto. Daca ar fi sa analizam in detaliu lucrarea, modificarea, este ok. Adica s-a lucrat bine, dar nu arata bine, nu se potriveste, e ca un hibrid nereusit…Parca s-a imperecheat o capra cu un purcel si a iesit o ciupakabra.

logan cabriopoze logan decapotabil

Probabil acum zece ani ar fi fost ceva maret. Dar acum nu e decat ceva banal in domeniu, pentru care s-au cheltuit ceva bani. Sunt convins ca exista multi amatori care isi doresc un logan decapotabil, puhoiul de multime care inconjoara masina nu poate decat sa confirme acest lucru. Personal nu mi-as lua nici logan obisnuit, un logan decapotabil nici nu se pune problema. Prefer o masina mai veche decat un logan.

Logan decapotabil: pret ?

Cea mai frecventa intrebare a celor care dadeau tarcoale loganului decapotabil: cat costa ?…. Nefiind o masina de fabrica ci una modificata, cu siguranta are un pret pe masura. Adica e mai rentabila o masina cabrio din fabricatia decat un logan preparat in acest sens. In plus din ce am remarcat loganul cabrio nu poate fi capotat, e posibil sa ma insel, dar se pare ca aceasta masina e decapotabila permanent.

logan decapotabil pretdacia logan decapotabil

Deci momentan loganul decapotabil ca si masina perfect functionala, utila, nu prea exista. Dar pentru cei care isi doresc sa fie in centrul atentiei exista alternativa unei masini modificate precum cea din pozele de mai sus…Cu alte cuvinte se ia un logan decapotabil, doua piti, o ceafa groasa si cu multe tatuaje, la care se adauga manele la maxim….si gata avem imaginea perfecta pentru garnitura care se asezoneaza la un logan decapotabil.

, ,
8 Comentarii
 1. Cristi :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  Uite si povestea http:// autok9. ro/logan-decapotabil/

 2. bogdan :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  arata intr-un mare fel. i-ar sta bine ca sa zic asa. am vazut si decapotabile care arata mai rau.

 3. Eduard :

  A zis pe data de 6 august, 2013

  E frumos, dar nu prea.

 4. Carlo :

  A zis pe data de 8 august, 2013

  Clar e un chici, dar la noi prinde…

 5. Tirziu Bogdan :

  A zis pe data de 8 august, 2013

  Fratilor fara rautati! E un proiect in care s-a investit timp si nu prea multi bani, totul a fost preparat din hobby. Baietii aia au lucrat din simpla pasiune si au transformat masina mioritica in ceva mai exotic. asadar nu vad locu` la comenturile alea ca decat sa imi iau logan… si oricum tu habar nu ai cati bani iti aduce un logan! am 2 Loganuri pe taxi, 2 mercedes, 2 audi. Sincer? In logan nu bagi bani ca in germanele alea! mentionez ca audi e model 2004 si mercedes 2002!

 6. dePop :

  A zis pe data de 8 august, 2013

  Uiti ca in loganul decapotabil ploua…pai nu stiu cati bani iti aduce acest lucru, iar cat priveste loganul de serie…..siguranta lasa de dorit, asa ca mai bine un mercedes mai vechi dar sigur decat un logan nou dar cu sanse mari sa fie pentru ultimul drum..

 7. Mircea :

  A zis pe data de 10 august, 2013

  Astfel de modificari nu pot decat sa strice, e una sa restaurezi ceva si alta sa modifici ceva care oricum era de nivel mediu..sa nu zic mediocru.

 8. Ionut :

  A zis pe data de 15 august, 2013

  Dat fiind faptul ca Logan-ul nu a fost conceput a fi o decapotabila, imi place cum arata happy Are un aer aparte iar grila e cat se poate de interesanta, probabil cateva ‘floricele’ ii vor oferi un plus major la nivel estetic.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*