zambesc.com RSS Feed

Locuri de munca in strainatate

E adevarat, sunt interesat in a gasi un loc de munca in strainatate. Pentru ca m-am saturat de coruptia si de birocratia din Romania. Si nu am chef sa astept 40-50 de ani pana o sa se schimbe ceva. 
Locuri de munca serioase, nu dupa capsuni prin Spania sau pe santiere, la constructii, in Italia.
Asa ca incerc as fiu cat mai informat.

Spre exemplu, nu de mult timp, am aflat de EURES – portalul mobilitatii europene pentru ocuparea fortei de munca. Un fel de ejobs international.
Mi-am facut si eu un cont pe acolo si m-am uitat putin. Foarte multe locuri de munca in toate statele din Europa. Atat pentru absolventii de studii superioare cat si pentru muncitori necalificati.

Acum astep sa vina vara, sa termin cu licenta, si vad apoi pe unde incerc. day dreaming

, ,
3 Comentarii
 1. Sa nu credeti ca doar romanii o dau in bara | Zambesc :

  A zis pe data de 4 august, 2010

  […] din partea Eures, unul din cele mai imteresante siteuri pentru cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate. Email in care isi cereau scuze ca nu au reusit sa lanseze o noua versiune a siteului si ca, pentru […]

 2. adi :

  A zis pe data de 4 august, 2010

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 4 august, 2010

  E..au trecut 2 ani de atunci.
  Oricum, ms. Poate cineva chiar are nevoie de ea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*