zambesc.com RSS Feed

Lepa Brena se intoarce…pe partea cealalta

Cu ceva timp in urma presa timisoreana si nu numai vuia de ceea ce avea sa se intample, adica concertul Lepa Brena la Timisoara dupa 28 de ani. Chiar si eu pe acest blog am spus cateva cuvinte despre concertul ce avea sa fie. Insa pana astazi concertul Lepa Brena a fost amanat de doua ori, la ultima amanare organizatorii nu au mai avut tupeul sa stabileasca o data….., totul a ramas in coada de peste. Ceva in genul ,, va canta doar sa fiti atenti sa auziti…., va anuntam noi”. Ma gandesc ce vor face cei care si-au amanat concediul sau alte evenimente pentru a lua parte la concert…, ce mai conteaza.

Motivele amanarii nu sunt clare si dupa mine nici serioase, cred ca e vorba de bani, adica putine bilete vandute. S-a cam dus generatia care ar plati un bilet sa o vada pe Lepa Brena, iar cei care sunt inca, prefera sa isi cumpere un alt capac de WC decat sa mearga la concert. Daca era intrarea libera sigur ar fi fost un mare succes…………Pacat, atat de lipsa de interes sau mai degraba lipsa banilor, dar si a seriozitatii din partea organizatorilor.

,
4 Comentarii
 1. Maria :

  A zis pe data de 16 iulie, 2012

  Foarte interesant articolul happy Imi place Lepa Brena si astept cu nerabdare urmatorul ei concert happy

 2. Cristi :

  A zis pe data de 16 iulie, 2012

  Si la Oradea tocmai s-a anulat un concert anuntat cu surle si trambite pentru fanii rock-ului. Si acolo seriozitatea organizatorilor a lasat muuult de dorit…

 3. Anca :

  A zis pe data de 17 iulie, 2012

  e urat cand se intampla lucruri din acestea in asemenea momente!

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 20 iulie, 2012

  Nu mai exista de mult interes pentru aceasta muzica…din punctul meu de vedere, puteau sa aiba parte de un concert super reusit cu cateva formatii rock romanesti happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*