zambesc.com RSS Feed

Lepa Brena la Timisoara

Nu-mi dau seama cati dintre voi stiu cine este Lepa Brena, eu am auzit cateva povesti frumoase din partea celor care si-au trait tineretea pe ritmurile cantecelor interpretate de Lepa Brena. In urma cu circa 28 de ani Lepa Brena sustinea un concert la Timisoara, eveniment rar in acea perioada. Mai ales ca interpreta nu era romanca, evenimentul se pare ca a fost aproximativ similar ca importanta cu primul concert din Romania al regretatului Michael Jackson, doar ca s-a intamplat in perioade diferite. In acest an se doreste reeditarea evenimentului, mai exact in data de 15 iunie Lepa Brena va sustine un concert la Timisoara. Locatia este aceeasi ca si acum 28 de ani, stadionul Dan Paltinisanu. Biletele s-au pus deja in vanzare, pretul este unul relativ ok, intre 80 si 150 lei. Daca iti place acest gen de muzica merita sa platesti suma respectiva si poate sa dansezi pe ritmurile care ,,innebuneau” pe vremuri parintii nostri.

, ,
6 Comentarii
 1. seby :

  A zis pe data de 9 martie, 2012

  Eu stiu de la parintii mei ca se asculta foarte mult Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra, Cc Catch, Fancy chiar si Rednex.

 2. Cal :

  A zis pe data de 9 martie, 2012

  Foarte frumoasa muzica veche! Parca imi inspira ceva nemaintalnit si imi trezeste anumite simturi, desi eram foarte mica cand auzeam melodiile astea despre care vb! Au ele ceva anume care te fac sa le simti prin toti porii, si parca te fac sa te gandesti la vremuri mai bune, lipsite de atatea lucruri rele

 3. Ana- :

  A zis pe data de 9 martie, 2012

  nu e genul meu de muzica, dar daca se strange gasca mare eu merg la concert!

 4. Claudiu :

  A zis pe data de 16 martie, 2012

  Parerea mea este ca e cam scump biletul. Nu mai e Lepa Brena cine era in 84… nici atmosfera.
  Pacat, ma asteptam sa fie din nou plin stadionul.

 5. ralu75 :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  La Belgrad a fost mult mai ieftin biletul 12 euro si au fost doua arene pline. Merita toti banii. La noi romanii fac pretul, asa ca asta este. Dar dupa atatia ani merita, chiar daca e criza. A cerut Loredana 100 ron pe bilet si nu se compara.

 6. Lepa Brena se intoarce…pe partea cealalta | Zambesc :

  A zis pe data de 15 iulie, 2012

  […] Lepa Brena la Timisoara dupa 28 de ani. Chiar si eu pe acest blog am spus cateva cuvinte despre concertul ce avea sa fie. Insa pana astazi concertul Lepa Brena a fost amanat de doua ori, la ultima amanare […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*