zambesc.com RSS Feed

Las Fierbinti e bun, probabil cel mai bun

Serialele de televiziune roamanesti nu prea m-au facut curios pana acum, adica nu ne potriveam ca sa nu jignesc pe cineva. Dar Las Fierbinti a reusit sa imi capteze atentia, pana la urma povestea nu e una super lipicioasa pentru public. Insa sunt cateva personaje care ,, fac’’ tot filmul. Preferatului meu, evident Celentano, cred ca ar trebui sa i se acorde mai mult spatiu personajului, sunt sigur ca poate mai mult. Politistul din film are si el un aport fantastic, evident si restul.

In seara aceasta a ,, intrat’’ in joc si Naumovici, pe care nu il stiu, e tipul din multe spoturi haioase, spoturi facute chiar de el,..lucreaza in publicitate.

Sper sa mearga tot asa serialul, acum pare o varianta aproape perfecta, asa ca e riscant sa mai apara cate ceva nou, adica e posibil ca orice personaj nou sa strice ceea ce este. Spun asta deoarece, de la un episod la altul a mai aparut cate un personaj nou. O alta problema e faptul ca s-a redus numarul de seriale difuzate, inainte erau doua portii de Las Fierbinti, acum doar jumate, e putin, prea putin…, vrem mai mult.

,
4 Comentarii
 1. ionut :

  A zis pe data de 26 octombrie, 2012

  Nu e rau serialul. O sa ma apuc de noul sezon, dar astept sa stranga mai multe episoade. Nu prea am rabdare sa astept happy

 2. Alexandra :

  A zis pe data de 26 octombrie, 2012

  Aceeasi parere o am si eu. E printre cele mai bune filme romanesti din ultimii ani.

 3. Alexa :

  A zis pe data de 26 octombrie, 2012

  Sper ca nu supar pe nimeni dar mi se pare o comedie destul de slabuta. fata de trazniti in nato sau alte porcarii e okey…dar nu as sta sa ma uit la o astfel de emisiune/serial

 4. Cha :

  A zis pe data de 4 noiembrie, 2012

  Imi place foarte mult acest serial, este printre cele mai tari seriale romanesti din ultimii ani!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*