zambesc.com RSS Feed

La unguri sau la rusi ?

Nu m-am gandit inca sa emigrez, insa se pare ca alti ar vrea sa se extinda. Dupa cum probabil ati auzit cica ungurii ar fi venit cu o propunere la rusi. Propunerea suna ceva in genul Ungaria sa ia Transilvania iar Rusia restul si gata mamaliga romaneasca. Daca am da crezare zvonurilor, in acest moment ar trebui sa facem o sedinta de familie si sa alegem: mergem la rusi sau la unguri ? Sincer nu ma incanta niciuna din variante, imi plac unguroacele dar nu si ungurii. Cat priveste rusii sunt prea incruntati si prea betivi. Nu m-ar incanta sa ma invecinez cu vreun Ivan care are o cisterna de vodka in curte si din cand in cand isi fugareste familia cu drujba.

Totusi cred ca Rusia ar fi cheia in aceasta problema. Noi pentru Putin suntem doar un ciot, cat pentru vecinul ungur Pisti suntem un tort la care viseaza mai toti politicienii unguri, plus cativa unguri de pe la noi. In consecinta eu propun sa ne aliem cu Putin, alianta e usor de facut. Trimitem cateva cisterne cu bautura, cativa politicieni de-ai nostri sa ii pupe poponetul lu’ Putin si gata. Vom fi frati, pardon slugi. Iar in schimb sa cerem Ungaria. Daca ungurilor li se pare mica Ungaria mai bine o luam noi. Iar cei care nu vor sa vorbeasca in limba romana, pot incerca sa se mute in India sau Afganistan. Gasesc ei pana la urma un spatiu primitor si nemarginit undeva in desert.

Radem glumim, dar dupa cum stau lucrurile e foarte posibil sa avem alta limba oficiala in curand.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 23 februarie, 2015

  Asta ar însemna un al III le-a război mondiala. Ungurii nu realizează ce s-ar putea întâmpla.

 2. Marius :

  A zis pe data de 24 februarie, 2015

  Ungurii nu erau in UE si NATO?!

 3. dePop :

  A zis pe data de 24 februarie, 2015

  Vor sa iasa din Nato, sau vor fi exclusi, ceva de genul. La fel si din UE, probabil ca vor fi exclusi, cu americani au probleme de cateva luni bune, tot din cauza apropierii de Putin.

 4. Daniel :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Nici macar in gluma n-ar trebui sa vorbim despre un potential razboi…serios, nici macar in gluma!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*