zambesc.com RSS Feed

La Timisoara urmeaza o ploaie cu amenzi si permise suspendate

De circa un an Timisoara detine o ditamai turma de radare fixe si in jur la o suta intersectii monitorizate video. Pana in prezent nu s-a aplicat nicio amenda pentru cei care au incalcat legea. Desi conform statisticilor pentru trecerea pe rosu ar fi trebuit suspendate peste o mie de permise pe luna. Sa nu mai vorbim de viteza excesiva, probabil ar ajunge Timisoara fara masini pe drumurile publice.

Radarele fixe de la Timisoara dau amenzi

Da, este oficial radarele functioneaza si implicit politia rutiera trimite plicuri ,, cadou” acasa. Deci daca sunteti din Timisoara sau aveti drum prin oras va recomand sa zambiti. Aceasta daca treceti pe rosu sau calcati acceleratia ceva mai mult decat trebuie. Nu de alta da macar sa primiti o poza frumoasa, ca la cost sigur va fi piperata. Cat priveste noul sistem e un lucru bun, traficul e haotic si dezordonat. Nu stiu insa daca acest sistem va rezolva problema. In Timisoara avem multi bulgari de prin Mehedinti si mai sunt si francezii care au casele cu turnulete in centrul orasului. Ma intreb de astia cum da politia ?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*