zambesc.com RSS Feed

La Timisoara Petrom are o statie de carburant pe trotuar

In ultimii ani trotuarul a luat alta destinatie, decat cea pentru care a fost construit. Incetul, cu incetul trotuarele s-au transformat in parcari, ba chiar si sosele pe care circula nestingherite masinile. La Timisoara lucrurile sunt si mai ,, evoluate”, avem o statie Petrom care a inghitit cu totul trotuarul. Practic trotuarul nu exista, desi locatia e intr-o mica intersectie, unde e vital ca pietonii sa aiba zona lor de siguranta.

In realitate dupa cum se vede si in poza de mai sus, trotuarul nu exista, prioritate au masinile. Pietonii ajung pana intr-un punct dupa care ar trebui sa isi ia zborul. Cum insa nu e vorba de un film cu Harry Potter, in fiecare zi copii sau mame cu carucioare fac slalom printre masinile clientilor de la statia Petrom.

Ce-i drept statia nu e una recent construita, autorizatia e una mai veche. Dar sunt sigur ca nu este in regula, iar problema ar trebui rezolvata. Ca maturi zburatoare inca nu avem in comert si oricum am lua-o trebuie sa mergem si pe jos. Iar trotuarele parca nu erau locuri private , ci zone publice care se supun unor reguli bine creionate. Sau legea e o optiune pentru unii si o ultra obligatie pentru altii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*