zambesc.com RSS Feed

La strand in Szeged

Distractie, civilizatie, preturi bune…toate acestea si multe altele le puteti avea la strandul din Szeged sau mai corect baza acvatica. Indiferent de vreme va puteti distra, deoarece jumatate din baza de agrement este in interior, apa este incalzita, termala si foarte putine bazine sunt la temperatura de afara. Toate aceste amanunte pana la urma nu sunt foarte importante deoarece sunt similare cu alte astfel de locatii, ceea ce insa deosebeste locatia aceasta de una similara de pe la noi e faptul ca exista respect, pret decent si multa liniste. Toata lumea sta la coada cand e cazul, locatia nu este supraaglomerata, iar preturile sunt normale, neexistand acel clasic deja pe la noi supra pret de incinta.

Tin sa mentionez ca acest articol nu e unul publicitar ci pur si simplu aceasta e realitatea si diferenta cu eventuale locatii de pe la noi.

Cat costa sa mergi la plaja in Szeged ?

Preturile sunt normale in opinia mea, singurul impediment ar fi distanta, daca totusi locuiti in vestul tarii merita pana la urma.
Preturi strand Szeged:
– acces complet doi adulti, adica varianta cea mai scumpa de bilet, acces liber la toate bazinele si un pranz pe terasa au costat circa 135 lei evident am platit in forinti.

Se poate si mai ieftin, insa personal mi se pare rezonabil 135 lei pentru doua persoane. La aceasta suma trebuie sa avem in vedere si cheltuielile cu drumul, distanta Timisoara – Szeged este de circa 115 km, drumul se face in circa o ora si 40 de minute. Depinde si de viteza cu care rulati in Romania, in Ungaria trebuie sa respecati legea, altfel puteti avea parte de masuri drastice.

Cat priveste locatia, pozele vorbesc de la sine, cam tot ceea ce ai nevoie intr-un weekend, tobogane care mai de care, coborari line sau in forta care te fac sa sari pe calcaie dupa aterizare, sau chiar sa schipoatezi 2-3 minute, dar dupa o astfel de experienta tot mai vrei sa te dai….., apa termala, jacuzzi si tot ceea ce vrei…doar timp sa ai.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Ioana :

  A zis pe data de 3 mai, 2012

  Woooow!
  Vreau si eu! happy

 2. Claudia :

  A zis pe data de 3 mai, 2012

  Arata super! Clar merita decat sa mergi din vestul tarii pana la Constanta ca sa poti sa te inghesui pe o plaja minuscula pe care rasuna (aproape acopera sunetul valurilor) manele

 3. oni :

  A zis pe data de 3 mai, 2012

  Cat de fain este! Daca aqr exista asa ceva in fiecare oras nu s-ar mai duce nimeni la stranduri amarate si infecte care exista acuma.

 4. Irina :

  A zis pe data de 4 mai, 2012

  arata foarte tare dar locatia este intradevar foarte departe, cel putin de Bucuresti

 5. Cazare Baile Felix | Zambesc :

  A zis pe data de 9 mai, 2012

  […] daca se poate face baie, etc..mi s-a spus atat in mail cat si telefonic ca am acces gratuit la piscina, etc…….Ca in bancurile cu nebuni, piscina, sarituri, in cap……si poate mai […]

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 9 mai, 2012

  Ce minunatie de parc acvatic! Singurul inconvenient este distanta mare, de altfel, eu preferand sa merg la bulgari decat la noi! Si da, asta se numeste CIVILIZATIE!

 7. alexa :

  A zis pe data de 14 mai, 2012

  Nu am ajuns aici inca, dar cu siguranta o sa imi fac timp.Am auzit ca e foarte fain.big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*