zambesc.com RSS Feed

La Restaurantul Casa Bunicii Timisoara ai nevoie de certificat de conformitate pentru ce nu a trecut prin bucataria lor

Zilele trecute am rezervat cateva mese la Restaurantul Casa Bunicii pentru o aniversare. Toate bune si frumoase, personalul amabil la rezervare. Cand vine ziua cu pricina, ne prezentam si noi in locatie, cu catel si purcel, dar si cu un tort. Cum dau sa intru in sala unde aveam rezervarea, sunt intampinat de o duduie care mai mult urla decat vorbeste, si care imi tot striga: certificat de conformitate, certificat de conformitate. O intreb pentru ce ? Pai pentru tort, altfel nu aveti voie. Si toata aceasta discutie pe un ton deloc placut, ba chiar foarte ostil, aveai impresia ca incerci sa vorbesti cu sotia lu’ Nazi din Seinfeld…. Doar ca aici totul era pe bune.

Ii spun ca nu am fost anuntat cand am rezervat si ca servim doar noi , nu dam la alti clienti ai restaurantului. In final dupa bombaneli in barba din partea doamnei, am fost acceptati fara certificat de conformitate. Nu contest ca nu ar fi necesar acest certificat, desi foarte multe firme duc lipsa de asa ceva. In plus mai toate restaurantele cumpara si ei la randul lor de pe la taranii din piata, de unde sigur nu primesc certificat de conformitate. Una peste alta atitudinea angajatei a lasat mult de dorit, zici ca eram la un ghiseu al primariei acum 20 de ani. In prezent si pe la astfel de ghiseie exista respect.

Ce-i drept nu am vazut-o pana acum la Restaurantul Casa Bunicii, desi am mai servit pe acolo, sau poate o fi fost avansata recent. Probabil pana acum era responsabila cu muraturile, le privea ca sa se acreasca mai repede…Dar cu certificat de conformitate happy.

Un Comentariu
  1. Vat :

    A zis pe data de 13 iulie, 2017

    Interesanta experienta !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*