zambesc.com RSS Feed

Judecatoare beata la tribunal

Zilele trecute o judecatoare de la Bucuresti a facut un experiment senzational, s-a imbatat manga inainte de o sedinta de judecata. Pentru acest derapaj colegii ei i-au dat un avertisment, habar nu am ce inseamna, un fel de cartonas galben ,dar fara niciun efect. Ceea ce insa a facut doamna judecator a fost un experiment nevinovat… evident in slujba societatii, a noastra. Voia sa vada daca judeca mai bine in stare de ebrietate sau nu. Raspunsul evident a fost pozitiv, doamna judecator judeca perfect in stare de ebrietate.

Cand esti beat nu mai stii cine a data spaga si cine nu, astfel ii multumesti pe toti. Problema e insa urmatoarea: cum naiba te ridici de pe scaun, si cum naiba sa stai pe scaun atunci cand dormi.

Astfel in acest sens se va da o lege noua, parlamentul o discuta deja. Se vor confectiona scaune speciale pentru ca judecatorii beti sa nu lunece de pe ele, ba mai mult aceste scaune se pot transforma usor in pat, astfel judecatorul va putea trage un pui de somn confortabil. Iar la trezire va fi din nou servit din plosca bahica, ca nu cumva sa se trezeasca din betie si sa emita vreo judecata ,,stramba”.

Traiasca Justitia Romana.

, ,
4 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2013

  si beata si treaza tot aia e… tot decizii dupa ureche iau. ai vazut tu 2 instante sa dea 2 decizii identice? unii achita, altii invinuiesc, etc…

 2. dePop :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2013

  Yamasha@

  E si asta o versiune/realitate, sunt unii oameni care sub influenta alcoolului sunt foarte draguti, darnici…dar mai sunt unii care ar spanzura tot poporul..

 3. Olivia :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2013

  E plin parlamentul de scaune specialelaughing))

 4. DV :

  A zis pe data de 31 iulie, 2015

  Sa nu generalizam ca sunt si profesionisti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*