zambesc.com RSS Feed

Internet pe mobil de la Orange

Cand am castigat N97-le am zis sa imi fac si un abonament de internet pe mobil. De la Orange, ca la ei am si abonamentul de voce.
Din pacate, cam mare harababura in zona asta.

Citesc intai pe site, era Internet Mobil Unlimited la 12 euro (parca). Merg la magazinul partener Orange din Moreni si ii spun ca vreau si eu abonamentul respectiv. Cauta pe calculator „Nu avem asa ceva”.
confused Cum ? Pai eu am citit pe site !
„Nu avem i dont know Avem abonamente de de 2, 4 si 6 euro. La oferta.”
La oferta adica pe oricare il alegeam, primeam traficul inclus pentru abonamentul superior. De genul, daca imi luam de 4 euro primeam trafic de 500 MB in loc de 100 cat era normal.
Nu mi-a convenit, a ramas sa ma mai gandesc.

Ajung intr-o zi prin Targoviste, ma duc pana la Orange Shop.
„Aveti abonamente de internet pe mobil cu trafic nelimitat ?”
„Da, 10 euro. Il puteti folosi atat pe mobil cat si pe calculator. Pentru a putea fi folosit pe calculator primiti acest modem la 1 euro”
„Gata, il vreau!!!!”
„Da, buletinul dumneavoastra”
Aici s-a taiat filmul, pentru ca nu aveam buletinul la mine. Aveam alte acte (inclusiv permisul de conducere) dar nu aveam buletinul. Si nu s-a putut. In Romania singurul act recunoscut e buletinul.

In fine, mai trec cateva zile, ajung iar in Targoviste. Ma gandisem eu ca imi ajunge si 500 de MB asa ca ma duc (de data asta cu buletinul) sa imi iau abonamentul de 4 euro.
„Da, aveti inclus 100 de MB”
„Pai in Moreni mi-a spus ca am 500”
„Aia a fost la oferta pana la sfarsitul lunii iunie”
„Inseamna ca magazinul din Moreni functioneaza cu o luna in urma de la ei era inca valabila oferta?”
El stia doar ce oferte sunt la magazinul lui. In fine, m-am enervat si am plecat.

Ma uit azi pe site:” Internet Mobil Complet: Taxa lunară este de 12 euro (14,28 euro cu TVA) şi îţi oferă acces nelimitat la internet, pe două SIM-uri: un SIM de date pentru utilizarea pe calculator (desktop sau laptop) şi SIM-ul din telefonul mobil.

Activează abonamentul Internet Mobil Complet până la 31 august şi ai :
– de patru ori mai mult trafic la viteze 3G+ pentru laptopul tău, pe toată perioada contractuală. Astfel, navighezi la viteze de până la 3,6 Mbps pentru primii 6 GB în loc de primii 1,5 GB.
– 100 de minute Orange gratuite pentru abonamentul tău de voce”

Sunt curios cand o sa merge saptamana viitoare, daca in magazin e la fel treaba. thinking

Si bonus, nici prin telefon nu reusesc sa fie mai „ordonati”.

Adica scrie pe site, imediat sub informatii despre abonament: „Pentru informaţii suplimentare sună la 408, apel gratuit de pe telefonul tău Orange” dar cand sun acolo aflu ca pentru abonamente trebuie sa sun la 411.
Pai eu eram pe pagina de abonamente de internet pe mobil. Vroiam sa fie afisat acolo un numar unde pot sa sun pentru a afla detalii despre ABONAMENTE DE INTERNET PE MOBIL. Nu sa ma puna sa sun la 408 ca apoi sa imi zica ca trebuie sa sun la 411. La 411 unde de fapt e relatii cu clientii si ma invarte prin tot felul de noutati, promotii, apasa tasta X si oricum nu ajung unde am eu nevoie.

Bine ca imi baga porcaria aia cu reducere de nush cat la %. Pentru ca oricum in magazinul online nu au abonamente de date pentru mobil.

, ,
4 Comentarii
 1. Marius :

  A zis pe data de 31 iulie, 2009

  asa e in toate retelele…

 2. undercover :

  A zis pe data de 1 august, 2009

  Nu inteleg de ce te chinui cu dealerii asincronizati.
  Trebuia sa suni de la inceput la 411 si sa ceri „consultantei” sa-ti faca abonament cum vroiau muschii tai din oferta lor. Eu asa am facut. Si apesi tasta 0, nu tasta X happy

 3. alyn :

  A zis pe data de 10 august, 2009

  NO COMENT

 4. Wohum :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2010

  nicivorba ,mint de te rup mai bine i-ar desfiintaz ,si orange,si cosmote si vodfone


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*