zambesc.com RSS Feed

Internet gratuit in Timisoara

Primaria Timisoara, primarul Robu promite internet gratuit. Acum sa nu va ganditi ca vor umbla din usa in usa angajatii primariei care sa ne ofere gratuit cate un cornet plin cu internet gratuit. Dupa spusele primarului in scurt timp vom avea internet in zona spatiilor verzi. Mai exact e vorba de cateva parcuri, in numar de 11, printre acestea numarandu-se si Gradina Zoologica, Parcul Copiilor, dar si parcurile din cartierele mai putin centrale cum ar fi parcul din zona Girocului.

Este bine venita aceasta initiativa, pot spune ca se vad anumite schimbari de cand Timisoara are primar nou. Sper sa fie deschis in continuare la astfel de proiecte si sa nu se ramoleasca dupa un timp, cum s-a intamplat cu fostul primar.

,
Un Comentariu
  1. Laurentiu :

    A zis pe data de 25 octombrie, 2012

    Sa tot stai cu laptopul sau tableta prin parc happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*