zambesc.com RSS Feed

Internet Explorer 8 Beta

Ca orice autointitulat Computer Guru nerd imi place sa fiu la curent cu ce se mai intampla prin lumea virtuala. Astfel, cand am aflat despre lansarea Internet Explorerului 8 m-am apucat ca bezmeticul sa il instalez.
Multe imbunatatiri nu am vazut sa aduca , in schimb o caruta de websituri nu mai sunt afisate cum trebuie. hypnotized
Partea interesanta acum urmeaza: nu mai merge dezinstalat. at wits end Cel putin la mine nu a mers, am incercat din Control Panel, am incercat sa instalez o varianta mai veche de IE chiar l-am si sters de pe hard. Degeaba!
Nu puteau sa zica si ei pe acolo „Idiotilor, daca nu aveti ce face si va apucati sa instalati rebutu asta , cu el ramaneti pana scoatem o varianta mai functionabila. Sau pana formatati calculatorul”.  angry

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*