zambesc.com RSS Feed

Inmormantari vesele

Pentru majoritatea dintre noi inmormantarea e ceva extrem de trist catre macabru, conteaza si despre cine e vorba. Nu e deloc un subiect placut, insa exista comunitati care ,,jubileaza’’ altfel acest eveniment. Astazi am auzit la radio despre un obicei relativ nou de prin Taiwan. Familile instarite tocmesc dansatoare pentru inmormantari, adica pe un camion mortul, pe alt camion o tanti dezbracata pana la brau, dand din buric…Foarte interesant, cred ca pe la ei multi de- abia asteapta dansul pe camion, adica cate o inmormantare.

Probabil nu va trece mult si vom schimba si noi bocitoarele cu dansatoarele din buric, sa vezi atunci audienta la inmormantari, mai ca la meciurile de fotbal. Si probabil in loc de coliva se vor servi floricele si seminte. Deci batranii in loc sa isi caute loc de veci isi vor cauta dansatoare prin cluburi, asta daca vor sa fie in trend.

,
3 Comentarii
 1. alexutu :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2012

  Ar fi ceva sa se aplice si la noi , sa faci coliva cu bomboane pe deasupra si sa se bage manelelaughing)

 2. dePop :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2012

  alexutu@

  Ceea ce spui tu exista deja.. happy

 3. Laurentiu :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  @ alexutu: Coliva exista, bomboane exista, manele exista, din pacate! Sigur traiesti in Romania? big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*