zambesc.com RSS Feed

In sfarsit adio Master Chef..pentru Andreea Moldovan

Am urmarit toate episoadele, etapele, emisiunii Master Chef, din a doua sau a treia emisiune am inceput sa astept eliminarea, ,,executarea” celei mai ,, destepte” concurente. In sfarsit in aceasta seara s-a intamplat, nu poti sa sarjezi cu nesimtire inainte. Sincer cred ca toti cei care urmaresc emisiunea sau alte emisiuni, nu isi doresc sa vada astfel de comportamente cu lipsuri elementare, adica cei 7 ani de acasa. Indiferent de bani sau alte lucruri pentru care ,,te bati”, trebuie sa lupti corect…, bunul simt nu costa.

In rest ceilalti candidati cu mici exceptii au fost mai toti la locul lor, modestia pana la urma e o mare calitate. Pacat ca nu se ofera decat un premiu, multi ar fi meritat sa fie rasplati intr-un fel pentru devotamentul aratat….De-abia astept urmatoarea editie, pana in prezent in opinia mea Master Chef este cea mai buna emisiune de televiziune.

11 Comentarii
 1. Lilia :

  A zis pe data de 6 iunie, 2012

  A innebunit lumea cu emisiunea asta laughing) Pasaport de Romania ai vazut? big grin sau Men Lab?

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  A fost vestea zilei laughing
  PS: Faptul ca Petru i-a dat peste nas si a castigat, a fost cireasa de pe tort!!! Bine ca a castigat un barbat big grin

 3. Zizi :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Femeia asta reprezinta tot ce mai urat intr-un om..Invidie,prefacatorie,ura…Ma bucur nespus de mult ca Petru a castigat emisiunea

 4. Alexandra :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Sincera sa fiu nu mi placea deloc de ea de la inceput dar nu era asta o problema.ea s a facut neplacuta prin comportamentul ei care lasa de dorit pentru un master chef asa cum isi dorea ea..

 5. Alin :

  A zis pe data de 7 iunie, 2012

  Si cine se astepta sa castige pustiulica? Cu siguranta sunt altii mult mai experimentati decat el in concurs. Andreea a fost prea figuranta pentru concursu asta. N-are ce cauta langa cutite, toporase si alte lucruri ascutite, cinestie pe cine omoara fara sa vrea.

 6. alina :

  A zis pe data de 8 iunie, 2012

  mai bine sa isi vada de sotul ei si de lumea de clubbing decat de bucatarie…

 7. Ego :

  A zis pe data de 8 iunie, 2012

  O emisiune TV isi masoara succesul prin nivelul de implicare emotionala pe care il genereaza spectatorilor. Cel mai usor e sa starnesti antipatia….deci tipa a fost omul potrivit la locul potrivit.

 8. Valentin :

  A zis pe data de 8 iunie, 2012

  In sfarsit, asta e primul concurs de la ProTV in care castiga cine merita. Deci se poate daca nu voteaza publicul happy

 9. seby :

  A zis pe data de 9 iunie, 2012

  Vai cat de mult m-am bucurat cand a iesit Andreea. Pana la urma degeaba erau toti suparati pe Petru, dar acolo era vorba de o competitie. Cand concurezi cu cineva nu poti pur si simplu sa-l lasi sa fie peste tine, mai ales cand ai posibilitatea sa-i ingreunezi situatia.

 10. Ciprian :

  A zis pe data de 10 iunie, 2012

  Andreea a fost,fara suparare o fatarnica si o prefacuta toate emisiunile…Ieri am vazut-o la televizor,dadea interviu-acum s-a ajuns mare vedeta…

 11. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  recent a declarat ca ea trebuia sa castige Master Chef,ca nu e corect cine a castigat…o mare prefacuta !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*