zambesc.com RSS Feed

In Romania, infractorii devin personaje imaginare

Guvernul mai da o lege, de data aceasta vor sa protejeze infractorii. Cum ?.. Foarte simplu, atunci cand politia aresteaza un infractor, toata operatiunea va fi protejata de niste panouri. Adica sa nu se vada cine este si sa nu se stie nici ce a facut. Totul o sa devina secret. Romanii nu au nevoie sa cunoasca cine ii fura. Cat priveste metoda de protectie cu panouri, nu stiu ce sa zic.

Se vor infiinta institutii speciale, adica indivizi care pun un panou inainte sa intervina mascatii. Pai pana se monteaza schela cu pricina infractorul poate ajunge pe orice plaja din lume isi doreste. Si vad ca in zonele unde nu e buget de panouri, sunt pusi cetateni cu randul sa vina cu un cearsaf ca sa protejeze fata infractorului cand e arestat.

Pana la urma infractorul roman va deveni un personaj imaginar, un mit. Ceva ce exista doar in imaginatia romanilor. Un fel de Mos Craciun, ba chiar am putea sa il numim Mos Dragnea. Diferenta intre Mos Craciun si Mos Dragnea, e ca primul ne da, iar al doilea ne ia. Iar cea mai mare problema e ca Mos Craciun ne da o data pe an, iar Mos Dragnea ne ia in fiecare zi. Iar partea cu luatul nu e deloc imaginara, ci se simte pe pielea fiecarui roman.

Un Comentariu
  1. cri :

    A zis pe data de 4 decembrie, 2017

    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*