zambesc.com RSS Feed

In exclusivitate: noile organizatii din cadrul partidelor

Deoarece din ce in ce mai multi membrii de partid doresc sa aibe o functie de conducere in structurile partidului iar cei care au deja o functie vor si mai multa importanta in cadrul partidului, foarte curand se vor infiinta noi structuri in cadrul partidelor politice.
Astfel, pe langa clasicele „organizatia de femei a partidului„, „organizatia de tineret a partidului” sau „organizatia oamenilor de afaceri din cadrul partidului” se vor infiinta urmatoarele organizatii.

Pe baza unor criterii mai restrictive in cadrul partidelor vor fi infintate: „organizatia barbatilor carora le place berea”, „organizatia tinerilor de bani gata”, „organizatia femeilor care merg pe tocuri” si „organizatia utilizatorilor de iPhone”.

De asemenea vor fi infiintate si organizatii mai generaliste pentru ca fiecare membru de partid sa poata avea cel putin 2 organizatii in care sa activeze si in care eventual sa aibe si o functie.
Pe aceasta baza vor mai fi infiintate:
– organizatia de fumatori
– organizatia oamenilor care au autoturism personal
– organizatia femeilor roscate
– organizatia tinerilor cu laptop
– organizatia barbatilor trecuti de 40 de ani
– organizatia mamicilor
– organizatia pensionarilor
– organizatia studentilor
– organizatia biciclistilor
– organizatia oamenilor care injura
– organizatia oamenilor cu bacalaureat
– organizatia femeilor fara servici

Nu va spun inca care va fi primul partid din Romania in care se vor constitui aceste organizatii de partid, va las pe voi sa ghiciti. Si oricum, cu timpul, toate partidele vor avea in structura lor aceste organizatii de baza.

,
5 Comentarii
 1. Mihai :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  in cazul PDL grupa de laptopisti se va numi „aripa Mac”. Nu presupune vreo cunostinta de operare softuri, bani este destui, de la buget coane, cu ce programe l-ai luat cu alea moare in mate, culoarea alba atrage Zavorence si Monici. Si e si usoare, ca Macistii nu are atitia muschi sa care un laptop de 2 kile !!!

 2. Gerhald :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  Eu vreau sa apara organizatia stangacilor! laughing

 3. gabriola :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  eu cred ca intru la organizatia blondelor neElene.

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  Vezi ca acolo trebuie sa ai decolteu generos. Te incadrezi? thinking

 5. Culinare :

  A zis pe data de 8 aprilie, 2011

  Iti dai seama cati presedinti si vicepresedinti de organizatii de partid vor fi ? laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*