zambesc.com RSS Feed

In curand vom prepara Coca Cola acasa

Se pare ca in curand vor exista automate care vor prepara Coca Cola instant, vor fi in genul automatelor de cafea.
coca cola instant
Adica va exista Coca Cola in forma concentrata, care diluata se va transforma in licoarea pe care o servim acum. Cu alte cuvinte vom avea Coca Cola si la Tec. Daca va mai aduceti aminte de celebrele tec-uri, adica masinariile care amestecau concentratul de suc cu sifonul prin anii ’90. Din ce se zvoneste probabil vor fi niste pastile concentrate cu ajutorul carora vom putea sa ne preparam Coca Cola si acasa.

Asadar cand iti vin prietenii in vizita ii vei putea servi cu o cola extrem de proaspata, fierbinte, si cel mai important vei putea spune ca este o cola de casa. Asta daca nu apare vreun anunt ca cei de la Coca Cola au obtinut printr-o formula magica si 100 % naturala un fruct, care daca e muls da Coca Cola..chiar si la cutie.

, , ,
Un Comentariu
  1. Andrei :

    A zis pe data de 7 februarie, 2014

    Mai bine beau apa decat cola.. prefer sucurile naturale.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*