zambesc.com RSS Feed

In cine sa nu ai incredere

Daca ar fi sa facem un top al neincrederii, ar dura foarte mult, practic nu stiu daca o astfel de lista ar avea un sfarsit. Totusi avand in vedere ultimile noutati, ma risc in a face o lista mai scurta in ceea ce priveste neincrederea.

Pe primul loc evident sunt bancile, sau mai bine spus casetele de valori din cadrul bancilor. Adica locul acela sigur in care iti depui banii sau alte valori, insa acestea dispar ca prin farmec, iar banca habar nu are si nici nu o intereseaza. Explicatia e una singura, banca este bantuita, vinovate de prejudiciu sunt fantomele. Daca aveti datorii la vreo fantoma sau ati suparat vreun strigoi… mare atentie…valabil doar pentru cei cu bani.

Pe al doilea loc in topul neincrederii este Posta Romana. Ieri s-au descoperit la Pucioasa cativa saci burdusiti cu plicuri precum si alte catrafuse care trebuiau livrate catre destinatar prin 2011 si 2012, suntem in 2013, deci nu au intarziat prea mult. Daca asteptati acum cativa ani invitatie la o nunta si nu ati primit-o, e posibil sa fie in unul din saci….la fel si factura de telefon pe care nu ati platit-o pentru simplul fapt ca nu ati primit-o, iar acum furnizorul de telefomie v-a dat in judecata.

Locul trei in acest top provizoriu este ocupat de conserva cu vita. Daca va place carnea de vita de la conserva nu prea e ok, adica nu prea e de incredere. Tocmai ne-au scris cei din Anglia ca avem ceva probleme, vacile noastre nu sunt de incredere, deoarece in conserva s-ar gasi intre 1 si 5% cal. S-o fi dat vreun cal la vreo vaca, nu ar fi o noutate, vedem zilnic asa ceva la tv. Sau poate din gresala un cal a calcat intr-o conserva de vita..greu de spus.

In concluzie e bine sa nu ai bani, ca daca ii ai ti-i fura cineva, e bine sa nu te grabesti la posta ca oricum nu prea ajunge corespondenta, iar daca nu vrei sa mananci carne de cal..trebuie sa te faci vegetarian.

, , ,
2 Comentarii
  1. Daniel :

    A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

    Incredere?…aiurea, chiar in nimic nu mai poti avea incredere in ziua de azi.

  2. Adi :

    A zis pe data de 2 noiembrie, 2013

    Eu nu am incredere, nici in comentariile mele. sad


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*