zambesc.com RSS Feed

In cautarea celui mai ieftin magazin de calculatoare

In cautarea celui mai ieftin magazin online de calculatoare astazi m-am comparat preturile pentru o alta componenta pc: Asus nVidia GeForce 9800GTX+ :
shopit.ro – 723.12 RON *include TVA
pcgarage.ro – Pret: 740,01 RON (include TVA si Taxa Verde)
cel.ro – 719 TVA inclus
prostore.ro – nu am gasit-o in oferta
dc-shop.ro – 929.00 Lei (cu TVA) (insa cu Producator XFX)
emag.ro – 711,47 RON (cu TVA)
upshop.ro – 1079.87 Lei (producator Gigabyte si un model putin diferit)

Din nou emag vine cu cele mai bune preturi.

, , ,
5 Comentarii
 1. gaskanu :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2008

  esti tare omule si mai ales de apreciat pt ca faci chestia asta..si eu vreau sa mi iau un calc dupa ce mi am mai luat unul de la inetnd si ma gandeam ca sunt cei mai ieftini dar uite c m am inselat si vreau sa ti multumesc in privinta asta…pe bune apreciez ca faci ceea ce faci si stiu ca o faci neconditionat…te pup si ar fii deplasat sa spun continua sa faci ceea ce faci… happy mersi ink odata..

 2. Andrei :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2008

  Da eu doar vreau sa vad care e cel mai ieftin magazin de calculatoare si in acelasi timp sa prezinte si un pic de incredere.
  Teoretic as fi preferat sa cumpar de la depozitul de calculatoare sau ultrapro, pentru ca au reprezentata relativ aproape de mine (20 de km) si in cazul in care apare vreo problema la una din componente pot sa ma prezint cu ea personal pentru rezolvarea problemei. La restul magazinelor online, trebuie trimisa componenta prin curier la Bucuresti (sau pe unde or mai avea ei sedii) si dureaza ceva tot procesul asta.

 3. Zvetlahn :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2008

  Buna, ai omis mai multe site-uri bunicele zic eu, http://www.marketonline.ro, precum si http://www.dm.ro, http://www.pcbay.ro (tari la oferte) iar din Cluj http://www.pc-zone.ro.
  Atentie insa cand cumperi :
  1. este inclus sau nu tva-ul
  2. este inclus timbrul verde
  3. cat te costa transportul/rambursul !!!
  4. garantia si postgarantia oferite.

 4. Andrei :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2008

  Eu m-am uitat la cele pe care le stiam eu, dar promit ca o sa le analizez si pe cele enumerate de tine ca sa nu zica nimeni ca sunt partinitor.

 5. Un stick ieftin | Zambesc :

  A zis pe data de 7 noiembrie, 2008

  […] m-am uitat pe diverse diteuri sa vad unde gasesc un stick ieftin (pentru ca da, inca sunt in cautarea celui mai ieftin magazin de calculatoare). Cum mai am un Kingston de 2 giga cu care nu am avut nici o problema, m-am gandit sa […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*