zambesc.com RSS Feed

In cat timp se cheltuie 100 milioane de dolari ?

Nu e vreun sondaj, si nici vreun experiment stintific, e vorba de un caz real. In anul 1993 fiica lui Elvis a mostenit 100 milioane dolari. O suma colosala pentru oricine, astazi cucoana mai are 14 mii de dolari. Da, nu e o greseala Lisa Maria Presley mai are 14 mii de dolari din cele 100 de milioane. Nu a pierdut la vreo ruleta suma, ci a tocat incet, incet. Mai o afacere, mai o investitie, un pantof, un chef si gata banii.

O beizadea, ar spune unii, nu e chiar asa, adica nu are legatura cu beizadelele de pe la noi. In ce priveste mostenitorii din aceasta categorie de pe la noi suntem inca la inceput. Inca nu s-a ajuns la schimb de generatii, dar prevad ca peste 90% din beizadele vor face praf agoniseala parintilor. Cum spune si o vorba romaneasca ,, cum au venit, asa s-au dus „. Nu era cazul si odraslei lui Elvis, dar se mai intampla. Mai ales atunci cand nu muncesti pentru acel ceva si primesti totul de-a gata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*