zambesc.com RSS Feed

Implant dentar

In zilele noastre mai toate problemele au o solutie, evident trebuie sa ai un singur lucru : bani. Oricine are bani poate deveni peste noapte altcineva, adica o stirba cu sanii lasati poate deveni un manechin de top peste noapte. Are nevoie de ceva bani si medici buni.

Daca medicina nu ar fi fost atat de avansata, oare am fi avut aceleasi vedete ?..Sigur nu, oricat ai fi de talentat sau talentata, daca iti lipsesc cateva ,, clape ” din fata..s-a dus talentul. Sa nu vorbim de piept in cazul femeilor, ce ar fi facut vedetele noastre daca nu exista posibilitatea unei interventii cu silicon..le-ar fi ajuns sfarcurile la buric.

Exemplele divelor transformate de pe la noi e fara numar, adica mai toate ba si-au modificat sanii de 2-3 ori, ba si-au rearanjat dintii care stateau calare unul peste altul, iar cat priveste interventiile la fata si nas, coapse, abdomen..toate fara numar ca si shaormele inghitite inainte de liposuctie.

bianca dragusanubianca dragusanu tvbianca vedeta
Foto : Facebook

Dincolo de toate aceste inventii implantul dentar e cel mai important in opinia mea. Pe langa factorul estetic, are si alte functii. Poti sa mesteci pana la urma, altfel persoanele in cauza ar manca doar mar ras si iaurt. De fapt implantul dentar e printre putinele interventii care chiar sunt necesare…

Cum ar fi aratat vedetele daca erau stirbe :

Foto :tumblr
poze vedete stirbevedete fara dintivedete implant

poze vedete fara dintistirbe celebre

Evident pe la noi chiar avem personaje care se cred vedete insa le lipsesc fasolele din gura. Probabil daca si-ar schimba aspectul ar pierde din ,, fani”. Sa canti o manea sa vorbesti sasait la o emisiune de doi bani merge si fara dinti in gura. Dar cel mai important, avem silicon, nu conteaza de care ci important este ca e mult, asa sa vada toata lumea.

, , ,
5 Comentarii
 1. Roxxy :

  A zis pe data de 26 iulie, 2013

  Daca mai canta si manea fara dinti… precipitatii abundentelaughing

 2. dePop :

  A zis pe data de 26 iulie, 2013

  Roxxy@

  Nu m-am gandit la acest ,,efect”…. laughing

 3. Ionut :

  A zis pe data de 31 iulie, 2013

  Imaginile cu vedetele fara dinti fac toti banii laughing)
  PS: Dragusanca degeaba a avut bani, la anumite capitole a exagerat..ma rog, oricum e diferenta majora intre ce era si ce a ajuns, cel putin la nivel estetic big grin

 4. Vera from Bucharest :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2013

  Dragusanu era mai frumoasa inainte: uitati-va la gura ei ce frumoasa era, la nas, era totul proportionat. Acum arata aiurea la fatza.
  Iar dinti avea, numai ca si i-a zgarmat ca sa-si puna altii de plastic. Nu a stiut ce face, parerea mea.
  La corp insa arata infinit mai bine decat inainte.

 5. Ginna :

  A zis pe data de 27 septembrie, 2013

  De multe ori cand ma uit la fata lu’ Bianca Dragusanu imi aduc aminte de personajele din desene animate de pe vremuri, gen ciocanitoarea Woody sau ratoiul Donald…sincer, nu e vorba de rautate, dar cam pe acolo duce.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*