zambesc.com RSS Feed

Idei pentru bucatarii de lux

Luxul functional este noul trend al ultimei decade si aceasta moda se aplica inclusiv mobilierului de bucatarie. Idei noi, stralucitoare si stimulante poti gasi pe site-ul specializat KuechenTreff.ro, de unde vei vedea cum bucataria ta poate arata fabulos fara sa isi piarda din spatiu sau fara sa renunti la functionalitate. Pe site-ul amintit mai sus poti sa te inspiri din frumoasele bucatarii Nobilia, brand recunoscut international pentru calitatea deosebita si designul sofisticat pe care il propune, de fiecare data, clientilor.


Foto : KuechenTreff.ro

Aceste bucatarii sunt fabricate in Germania, detaliu ce reprezinta un plus in ceea ce priveste garantia rezistentei si a lucrului bine facut. Nobilia inseamna bucatarii de lux asamblate piesa cu piesa dupa cerinta clientului. Cei care isi doresc o asemenea bucatarie isi pot crea singuri modelul potrivit spatiului de locuit sau pot sa aleaga din cele deja existente pe site. Ca si in moda vestimentara, si bucatariile trebuie sa se incadreze in anumite trenduri in 2019.

Se “poarta” bucatariile lucioase sau care au anumite accente stralucitoare. Sunt preferate culori puternice precum rosu sau verde, completate cu aparatura electrocasnica argintie. Este necesara o atentie sporita fiecarui detaliu, de la designul mobilei pana la accesoriile ce vor decora bucataria. Multa lume alege acest tip de bucatarie deoarece luciul materialului are tendinta de a reflecta mai multa lumina. Se pot aplica si cateva lumini cu led, ceea ce va oferi un efect “wow”. Intregul ansamblu va fi unul elegant, modern, in tendinte. Aceste bucatarii sunt ideale pentru spatii mai mici. Cu cat bucataria va fi mai lucioasa, cu atat va parea mai mare si stralucitoare. Bucatariile lucioase sunt ideale pentru casele moderne. Sunt usor de curatat si impresioneaza pe oricine.

Un alt trend de lux pentru anul 2019 sunt bucatariile perfect mate, adica exact opusul celor lucioase. Acestea au un look mai subtil si nu prezinta nicio parte care sa reflecte lumina. Au o gama de culori mai solida si nu se bazeaza pe nicio sursa de lumina pentru a pune in evidenta nuanta. Sunt exemplul luxului pur, al elegantei clasice. Bucatariile mate sunt ideale pentru spatii foarte mari. In plus, au foarte multe calitati precum rezistenta la zgarieturi si, de asemenea, sunt usor de curatat. Pe aceste suprafete, urmele de maini se vor observa mai greu.

Inidiferent de alegerea pe care o faci, KuechenTreff.ro iti va oferi bucataria de lux la care visezi, la preturi foarte bune.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 15 martie, 2019

    Intr-adevar, superbe piese de mobilier…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*