zambesc.com RSS Feed

Idealul unor femei si barbati este acelasi: banii

Nu vreau sa pozez in individul perfect pentru care nu conteaza banii, insa eu cred ca undeva trebuie sa existe o limita. Dar sa incepem povestea: era odata un tip care a cunoscut o tipa, si amandoi s-au indragostit pe loc. Dragostea era atat de mare incat ei nu mai puteau trai unul fara altul, astfel ca s-au mutat impreuna, desi au fost persoane care s-au opus cu indarjire. Si s-au iubit unul pe altul mai mult decat ochii din cap. Au trait fericiti atat cand le era greu dar si atunci cand le era bine.

Totul a fost ca in povesti, toate problemele le tratau cu dragoste, astfel ca nu au simtit niciun neajuns. Pana intr-o zi cand ea a simtit ocazia vietii si a sarit in bratele altuia, probabil nu pentru dragoste ci pentru celalalte probleme. El a facut cam la fel s-a combinat imediat cu o faptura care era simpatica doar in amurg si noaptea, insa cu multi bani.

Financiar pot spune ca amandoi sunt realizati… ,, de afara ‘’ totul pare ok. Insa am ramas surprins sa aflu ca dupa ani de zile de la despartire, tin legatura intre ei, adica telefoane de cateva ori pe saptamana, poate chiar zilnic.

Din aceasta poveste nu pot sa trag decat o singura concluzie Ea + bani = Love ; El + bani = Love……iar daca adunam Ea + El = Lovele….Nu mi-a placut niciodata matematica, probabil de aceea nu prea stiu mare lucru despre fetele cu care am iesit, la unele nu le-am retinut nici numele…tongue

, ,
7 Comentarii
 1. Monica :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  adevarul istoric si cam neplacut este ca dragostea trece prin stomac

 2. Ana- :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  eu nu-i inteleg pe oamenii astia , eu nu pot sa ma indragostesc de banii cuiva, nu merge asa la mine…

 3. Roxana :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  Probabil vine un moment in care nu te mai poti hrani doar cu dragostea oferita si trebuie sa recurgi la genul asta de compromis…

 4. lisa :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  Cu bani in ziua de azi poti cumpara orice si pe oricine.

 5. Paunescu Alin :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  Cam asa este…

 6. Mihai Grecia :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  @Lisa: si la ce-ti foloseste ?

 7. gari :

  A zis pe data de 28 ianuarie, 2013

  @Monica … dragostea nu trece prin stomac .. trece prin portofel laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*