zambesc.com RSS Feed

iBomber Defense, pentru fanii jocurilor tower defense

Mie îmi plac jocurile de tip tower defense. Aşa că atunci când am văzut că a apărut pe Steam iBomber Defense l-am cumpărat şi eu. Nici nu e scump, 3,99 euro.

E drept campaniile sunt destul de scurte. Sau de fapt sunt destul de uşor de făcut în modul „începător” dar cu cât creşti nivelul de dificultate cu atât devine mai complicată lupta. Luptă care se desfăşoară în timpul celui de-al doilea război mondial.

Soldaţi, maşini blindate, tancuri, avioane, vapoare, submarine, toate trebuiesc oprite înainte de a putea ajunge în baza pe care o ai.
Dacă vă plac jocurile de tip tower defense îl recomand.

iBomber Defense pe Steam

, , ,
5 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 10 iunie, 2011

  Interesant… Dar nu prea ma atrage. Prefer jocurile de strategie complexe.

 2. Luca-Andrei :

  A zis pe data de 12 iunie, 2011

  am jucat o gramada acest tip de joculete happy sunt bune si te ajuta sa-ti umpli timpul cand nu ai ce face, arata destul de bine.

 3. Alexx :

  A zis pe data de 16 iunie, 2011

  Imm interesant jocul dar am eu unul pe un site care este asemanator dar un pic mai complex winking trebuie sa impusti oi si vin de mai mutle culori e asemanator cu acesta

 4. Albastru :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  E scump pentru un joculet… si moca is better. big grin

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 17 iunie, 2011

  Fiecare dupa posibilitati acum tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*