zambesc.com RSS Feed

Hotel Seneca Baia Mare – Probabil cele mai mici camere de hotel din Romania

Pot spune ca am colindat un pic prin Romania si ca nu prea exista oras unde sa nu fi poposit macar la un hotel. De curand am ,, punctat” si orasul Baia Mare. Aici m-am cazat la Hotel Seneca, si aceasta dupa o recomandare a cuiva din zona. La prima vedere hotelul parea ok, trei stele cu pretentii, personalul extrem de primitor. Am cerut o camera single, toate bune si frumoase..Cand sa ma instalez in camera surpriza, lipsea camera. Camera single la Hotel Seneca e un culoar de vreo 2 x 3 metri la care se mai aduga inca o latura de 1,5 metri pe 1,5 metri…aproximativ.

Nu m-am apucat de masurat, era un ,, L” ingust cu un pat lipit de perete. In linii mari arata ok, doar ca nu puteai respira prea bine, iar daca stranutai mai ,, violent” dadeai cu nasul in peretele din fata, iar cu ceafa in peretele din spatele tau. Avea si baie camera, dar trebuia sa iti lasi piciorul afara si sa stai practic in camera cu cea mai mare parte din tine, cu usa deschisa, etc. O alta ciudatenie din aceasta minunata camera era un frigider mic, dosit sub o masa, al carui cablu nu ajungea la nicio priza. Practic frigiderul avea cablul scurt, iar daca il voiai in priza trebuia pus pe masa sau sa il tii in brate.

Am solicitat alta camera, dominta de la receptie foarte amabila, mi-a pus la dispozitie o camera matrimoniala. Din ce am inteles una din cele mai spatioase. Aici situatia, usor diferita, camera o idee mai mare, baia practic era peste tine in camera. Iar la toaleta se putea intra doar intr-un picior. In fine accept, nu am incotro. Cand sa ma culc realizez ca izolatia fonica in hotel nu exista. Practic daca cineva isi numara banii in camera vecina si se incurca la un moment dat, daca erai atent il puteai ajuta sa ii spui cat a numarat. Orice miscare, soapta, rasuna de parca toata cladirea era o pestera. Iar miscare a fost toata noaptea, astfel ca dupa circa 4-5 ture de culcat si trezit, la ora 04:30, am sunat la receptie pentru ca cineva sa potoleasca grupul de cehi care jucau baba oarba prin Hotel Seneca.

Intr-un final liniste, dar nu pentru mult timp, au inceput treaba femeile de serviciu, care mai intai au tinut o conferinta pe hol. Iar dupa, undeva la un etaj superior cineva a dar drumul la o bormasina. Ce mai, odihna pura la Seneca asta. Sunt sigur ca nu tot timpul este asa. Mai putin partea cu suprafata camerelor si problema paturilor care stau in usa de la camera si evident lipsa izolatiei fonice.

Senzatia este ca mai toate hotelurile din Maramures au camere mici. O alta experienta, Hotel Gabriela din Viseu de Sus, camera single tot ceva in genul acesta era. Proiectate sa dormi in picioare, nu m-ar mira sa aibe acelasi arhitect ambele hoteluri.

3 Comentarii
 1. Chirita :

  A zis pe data de 15 mai, 2017

  Pacat zona este frumoasa foc ,poate pentru tineri casatoriti este perfecta camera !

 2. Daniel :

  A zis pe data de 17 mai, 2017

  E o zona superba…insa cu privire la tinerii casatoriti, nici macar lor nu le este de ajuns…

 3. mureaan :

  A zis pe data de 30 mai, 2017

  Arată ca un hotel minunat!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*