zambesc.com RSS Feed

Hotel in spatiu

O companie din Rusia a dat publicitati faptul ca pana la sfarsitul anului 2016 vor deschide primul hotel in spatiu. Evident nu oricine isi va putea permite un astfel de sejur. Costurile unei astfel de aventuri vor pleca de la 100 000 lire sterline in sus si aceasta doar pentru 5 zile de sejur.
Nu imi fac sperante in ceea ce priveste cazarea mea in acest hotel. Sper totodata ca politicienii nostri sa nu incerce un schimb de experienta cu extraterestrii pe banii statului. O calatorie pana in America sau mai stiu eu ce insula exotica pe bani nostri mai e cum e, dar in spatiu ar fi prea mult…..sau poate se ratacesc pe acolo si mai scapam de trantori.

, , , ,
8 Comentarii
 1. Ana-smart trike :

  A zis pe data de 18 august, 2011

  nu mai e loc pe pamant si se extind? laughing)

 2. piticu :

  A zis pe data de 18 august, 2011

  e cum o fi ? am vazut si eu stirea asta pe click ,oricum o sa mai duca din chinezi acolo ca sunt prea multi aici.

 3. Danutza :

  A zis pe data de 18 august, 2011

  Eu zic sa caute o planeta pe care sa duca toti trantorii, talharii, mincinosii… iar pe post de amuzament (adica sa arunce cu diverse chestii in el) sa il ofere pe base. Asa o sa traim si noi linistiti.

 4. Anunturi :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Daca se distruge Terra in timpul asta, cat pot rezista turistii acolo?

 5. cado :

  A zis pe data de 19 august, 2011

  Iata ce inseamna inventivitate. Totusi, nu as face aceasta calatorie pana nu voi fi vazut cam tot ce merita pe pamant, pentru ca dupa o astfel de experienta nu stiu ce te mai poate impresiona. Deci, probabil undeva la pensie, poate au reduceri pentru varstnici. winking

 6. Marius :

  A zis pe data de 20 august, 2011

  laughing) Da, se extind chinezii in spatiu

 7. Ca :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2011

  Se pare ca nu le mai ajunge Pamantul,

 8. bogdan :

  A zis pe data de 1 ianuarie, 2012

  Eu cred totusi ca ma apuc sa strang bani pana atunci si sa-mi fac luna de miere acolo laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*