zambesc.com RSS Feed

Horoscop Tiganesc

Nu m-am apucat sa ghicesc in stele si nici sa promovez vreun brand. Dar am impresia ca in ultimul timp mai peste tot dau de cuvantul: tiganesc. Daca comand pizza, pot alege o pizza tiganeasca. Daca ma invart prin centrul Timisoarei inevitabil trec pe o strada tiganeasca. Daca am tupeul sa trec pe o trecere de pietoni trebuie sa fiu foarte atent, altfel e posibil ca o masina tiganeasca sa ma calce..adica o masina cu ornamente suflate in aur, sau pur si simplu o masina scumpa alba, obligatoriu alba si cu geamuri fumurii..cu alte cuvinte masina tiganeasca.

poza tigani

Daca merg sa mananc un hamburger vanzatoarea ma intreaba daca vreau sos tiganesc. La bacanie alt vanzator imi recomanda un muschi tiganesc, carnat tiganesc… Astazi am dat pe net peste un titlu care ma anunta ca exista si horoscop tiganesc. De acesta chiar nu stiam, si nu prea vad tigancile facand astrograme sau citind in stele. Fac ei tot felul de vraji si vrajeli, dar fara scris, calcule si alte cele.

De ce horoscop tiganesc ?

Cine naiba a mai scos-o si pe asta, sigur nu tiganii. Acum probabil se va gasi cineva sa ma contrazica…..ca s-au descoperit nu stiu ce manuscrise vechi..Pe naiba, si daca ar fi asa care e legatura, de ce sa promovezi asa ceva, cand mare parte a tiganilor nu stiu sa citeasca, iar pe restul nu ii intereseaza ce spune horoscopul tiganesc. Cu toate acestea cateva site-uri de referinta au inceput sa debiteze asa zisele preziceri.

Rau am ajuns, nu suntem tigani dar botezam tot ceea ce putem in jurul nostru cu numele de : tiganesc..pai atunci ceilati europeni cum sa ne numeasca ?..Daci..cand noi nu avem decat biata Dacia cu acest nume si aceea nu mai e a noastra.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Andreea :

    A zis pe data de 9 noiembrie, 2013

    Majoritatea europenilor care nu prea cunosc , cum aude de Romania se gandeste doar la „aia negrii care fura'” laughing)

  2. Adi :

    A zis pe data de 9 noiembrie, 2013

    Horoscopul ala, este pentru a sti, cand pica ziua buna, pentru o combinatie, cred.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*