zambesc.com RSS Feed

Hartuirea sexuala, stirea momentului- Tu ai fost hartuita, hartuit ?

In ultimul timp nu exista rubrica de stiri care sa nu cuprinda vreo stire legata de hartuirea sexuala. Totul a plecat ca un val din America si nu se mai opreste. E bine ca se vorbeste despre acest subiect, sunt sigur ca sunt victime reale ale abuzurilor, dar totusi se exagereaza. Daca ar fi sa aplecam urechea la toate stirile, de maine ar trebui ca toti barbatii sa se apropie de neveste / prietene doar cu o cerere in scris si aceasta dupa ce se aproba cererea. Fiecare interpreteaza cum vrea subiectul, nu m-ar mira sa existe virgine trecute de 60 de ani care sa se planga ca au fost hartuite de cateva sute de ori. Repet, cu siguranta exista si abuzuri, dar totusi se exagereaza.

Daca ar fi sa tinem cont de toate povestile aparute, de maine barbatii ar trebui sa se imbrace ca femeile la musulmani. Nu poti sa vii cu povesti de genul ca nu stiu ce vedeta consacrata ti-a atins sanul cand tu ii serveai cafeaua, el fiind ametit si nu te-a vazut. Aceasta suna mai mult a cautare de tambalau cu lumanarea..

Iar daca e sa ne plangem, pai si barbatii sunt hartuiti sexual, daca ar fi sa analizez experienta personaala…Pai s-a intamplat de foarte multe ori, de la palma la fund, saruturi nedorite la propuneri indecente din toate punctele de vedere happy. Limita intre decent si indecent e foarte subtire, poate subiectul ar trebui abordat intr-o alta maniera. Altfel se va ajunge la plangeri de genul ,, mi-a rupt hainele din priviri”, iar situatiile cu adevarat de nivelul penalului sa stea ascunse si ,,ingropate” de rusine, frica si alte cele.

Pe vremuri existau ,, coduri”de comunicare, batista lasata sau altele. Insa ma indoiesc ca in ziua de astazi ar avea cineva rabdare cu descifratul mesajelor si facut curte. A devenit ,, inutil” sa scriem corect, totul este in viteza, prescurtat, fara timp pierdut. Iar discutiile pe retelele de socializare intre necunoscuti sunt directe, vulgare, ,, fara incalzire” happy. Chiar si atunci cand e vorba ca ele sa vina din partea unei femei care se vrea respectabila. Pana la urma culpa e comuna, aceasta este societatea, evident nu ma refer la tot ceea ce e de natura penala.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*