zambesc.com RSS Feed

Haine ieftine, haine scumpe

Multa lume compara o haina dupa pretul platit, practic aceasta e intrebarea cel mai des pe care o primim daca ne-am cumparat ceva. Daca pretul hainei e unul piperat si cuvintele tind sa laude ..,, a e de firma, de calitate, etc „. dar in realitate lucrurile stau ceva mai diferit. Inainte de sarbatori fiind ,, Noaptea reducerilor ” la Iulius Mall Timisoara m-am prezentat si eu pe ,, baricade” pentru a prinde ceva la oferta. Dupa cateva ore obositoare printre rafturi de haine si garderobe, mi-am luat vreo doua bluze, trei camasi si o jacheta, toate reduse cu cel putin 40 – 50% fata de pretul vechi.

Bluzele si camasile sunt ok, atat ca pret cat si calitate. Pe jacheta am platit doua sute si ceva de lei in loc de patru sute si ceva. Problema e ca acum doua zile am zarit una identica intr-un centru comercial unde se vand de toate la un pret mai mic. E vorba de Centru Comercial Euro, unde jacheta mea se vinde cu doar 80 de lei, initial am zis ca nu e la fel. Dar le-am comparat, doar pretul diferea. Deci am beneficiat de reducerea lui peste prajit, platind de trei ori pretul unui produs, si asta in conditiile in care si magazinul mai ieftin are ados. Asta e, nu pot decat sa ma bucur ca nu am cumparat jacheta la pretul intreg.

, , ,
12 Comentarii
 1. Jorge :

  A zis pe data de 6 februarie, 2012

  Multe magazine fac treaba asta, inlocuiesc eticheta cu una mai pompoasa dar produsul e acelas care se vinde in centre comerciale sau chiar la piata, dar unii vor haine de la Mall , asa ca platesc de 5, 6 ori mai mult.

 2. Nell :

  A zis pe data de 6 februarie, 2012

  Nu inseamna ca daca esti in mall, neaparat sunt si lucruri de calitate.

 3. Cal :

  A zis pe data de 6 februarie, 2012

  Asta uras cel mai mult in ziua de azi, ca se vand produse proaste la preturi de iti sta mintea-n loc! In multe magazine se pun preturi fals reduse. Adica un un sacou costa acum 150 de lei, si apoi ca sa faca vanzare, pun o eticheta ca e redus de la 250 la 150 lei. Se intampla astfel de lucrui si la firmele cunoscute, gen Leornardo, house of art samd. Calitate, sincer, nu mi-am mai „permis” demult.

 4. Ana- :

  A zis pe data de 6 februarie, 2012

  /si in Bucuresti a fost si nu m-am dus niciodata, parca nu-ti arde noaptea sa bantui prin mall-uri

 5. Ing :

  A zis pe data de 7 februarie, 2012

  Traim in Romania, obisnuieste-te ! Am mai citit chiar azi pe un blog, o alta patanie de genul, la emag.

 6. Marian :

  A zis pe data de 7 februarie, 2012

  Eu sunt inebunit dupa haine care nu isi arata emblema,ma poate ajuta cineva?

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 7 februarie, 2012

  Este absolut normal sa tintesti reducerile…De ce ai da 200 de lei pe un produs cand poti sa dai 100? Trebuie sa fi ticnit!

 8. Cad :

  A zis pe data de 8 februarie, 2012

  De obicei cand cumpar ceva nu ma mai uit dupa acelasi produs. Se intampla de multe ori sa gasesti produsul mai ieftin.

 9. Phidas :

  A zis pe data de 9 februarie, 2012

  O lectie stiuta. Nu tot ce e scump e bun. happy

 10. Georgiana Popescu :

  A zis pe data de 16 februarie, 2012

  Personal, imi achizitionez hainele din mall, dar sunt si situatii in care apelez la magazinele online care vand destul de ieftin. Gen Miniprix sau altele din aceeasi categorie. Profit si de oferte.

 11. Ciprian :

  A zis pe data de 16 februarie, 2012

  Cred ca cel mai bine este sa iti iei haine de pe internet .

 12. simina :

  A zis pe data de 20 februarie, 2012

  Am patit de mai multe ori cu asa zisele reduceri,se mai intampla de uita eticheta cu pretul vechi sub eticheta pe care scrie mare: reducerehappy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*