zambesc.com RSS Feed

Goran Bregovic la Serbarile Timisoreana

Daca va place Goran Bregovic il puteti vedea la Timisoara, fara bilet, fara invitatie, intrarea fiind libera. In acest an Serbarile Timisoreana sau Festivalul Berii cum imi place mie sa ii spun va fi ceva mai deosebit. Adica fata de trupele deja obisnuite la acest eveniment cum ar fi Zdob si Zdub, Pasarea Colibri, Holograf, etc…in acesta vara il vom avea si pe Goran Bregovic. In plus manifestarea se va intinde pe mai multe zile decat de obicei.


Foto : Facebook

Evenimentul incepe pe data de 24 mai si se va incheia tocmai pe 2 iunie. Goran Bregovic va urca pe scena in data de 25 mai,iar daca va place acest interpret, muzica pe care o abordeaza atunci merita sa fiti in public. Personal am fost cucerit de muzica lu’ Bregovic mai mult datorita filmelor in care acesta a facut coloana sonora. Pisica alba pisica neagra e doar unul dintre ele, daca nu l-ati vazut va recomand…e un film cu de toate.

In ultimii ani nu prea am dat pe la Festivalul Berii insa in acest an chiar merita, in sfarsit s-a rupt ,, lantul”… Deja era plictisitor an de an erau aceleasi trupe, aceeasi muzica, Goran Bregovic e ceva la care nu prea spera nimeni, mai ales in aceasta perioada saraca in astfel de evenimente.

, ,
4 Comentarii
 1. Robert :

  A zis pe data de 17 mai, 2013

  O sa fiu acolo… sper doar sa nu cante si Florin Salam … sad

 2. Ionut :

  A zis pe data de 20 mai, 2013

  Mare voce si reprezentatia scenica e incredibila. Faceti tot posibilul sa nu ratati evenimentul, merita cu desavarsire.

 3. Sandra :

  A zis pe data de 22 mai, 2013

  O micuta corectie: nu Goran Bregovici a scris muzica pentru „Pisica alba, pisica neagra”.

 4. peter :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  Pacat ca nu vine si in Bucuresti….curand…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*