zambesc.com RSS Feed

Google va verifica securitatea siteului

Tocmai citeam pe blogul oficial o stire destul de intersanta: pentru siteurile inscrise in Webmaster Tools, Google va incepe sa verifice securitatea acestora pentru a ajuta webmasterii sa previna eventuale atacuri din partea persoanelor rau-intentionate. In cazul in care Google decteaza probleme, veti primi un mesaj in … Centrul de Mesaje de la Webmaster Tools. big grin

Acest program este inca experimental iar pentru inceput doar un numar insignifiant de webmasteri vor avea parte de acest ajutor. De asemenea, tot pentru inceput, vor incepe sa testeze doar siteurile ce se bazeaza pe WordPress.

, , ,
Un Comentariu
  1. Teniescu :

    A zis pe data de 16 octombrie, 2008

    Heh, misto.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*