zambesc.com RSS Feed

Google Sitemap Generator Beta

Google Sitemap Generator, momentan in varianta beta, este, dupa cum banuiti, un sitemap generator. big grin Daca pana acum varianta oficiala era scrisa in Python, si era mai greu de folosit(cel putin pentru mine), varianta actuala pare mai prietenoasa.

Google Sitemap Generator Beta

Totusi, pentru a putea fi folosit trebuie mai intai instalat. Iar pentru asta trebuie sa aveti acces la servarul unde este gazduit siteul. Daca sunteti curiosi si vreti mai multe detalii despre acest Google Sitemap Generator, vizitati siteul oficial.
Ce e curios, nu prea se inghesuie lumea sa il downloadeze. Cand ma uit eu acum, au trecut 36 de ore de la lansare si a fost downloadat doar de 1500 de ori.

, , ,
2 Comentarii
 1. Proactol :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2009

  In afara de faptul ca nu prea a auzit lumea de el, mai cere si iis5 sa functioneze.
  Eu am incercat sa il instalez intai pe pc, sa vad. asa ca am instalat iis6, si cand sa instalez sitemap generator, nu-mi gasea iis…
  Mai incerc odata, si revin cu un comentariu, daca merge.

 2. Ohana :

  A zis pe data de 2 martie, 2011

  este bun de ceva pana la urma? sau si acest tool se opreste undeva pe la 500 de linkuri?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*