zambesc.com RSS Feed

Gata, fara restaurante care au meniul zilei

Acum ceva ani a aparut ca o boare oferta ,, meniul zilei”. A fost ceva ,, revulutionar ” in acel momement, fiind o solutie de criza. Multe localuri s-au salvat cu acest slogan. Insa acum parca nu mai sunt ok. Mare parte din restaurante trantesc o oferta mai degraba de cantina sociala..Ceea ce nu ar fi o problema, insa restul de meniuri, cele mai de doamne ajuta sunt suprataxate….Zici ca platesti un pranza in centrul Pragai sau mai rau, aproape de Turnul Eiffel.

Adica un client care face mofturi la oferta ciorba 1 + ciorba 2 v-a plati si pentru consumatorii de meniul zilei. Cu alte cuvinte un meniu al zilei costa pana in 20 lei, iar daca vrei sa te saturi si iei altceva va ajunge undeva la minim 60 de lei. Dar in alta locatie fara meniul zilei acelasi produs nu trece de 40 lei. Si toate acestea la pachet cu o gramada de muncitori care vin la pranz, ca doar e oferta ,, meniul zilei”. Nu ar fi acest lucru o problema, dar in situatia aceasta nu prea te mai poti clasa la restaurant cu pretentii. Ca vorba aia, la restaurant platim si atmosfera, nu doar ce primim in farfurie. Nu peste tot se simte acest lucru, insa predomnina in acest moment. Chiar si in locatiile care candva aveau un renume bun.

Cred eu ca e momentul ca unele locatii sa renunte la meniul zilei. Asta daca se mai vor restaurante.

2 Comentarii
  1. Florina :

    A zis pe data de 8 iulie, 2018

    cred ca depinde de la oras la oras. la noi in oras sunt cateva restaurante care au meniuri foarte ok.

  2. DePop :

    A zis pe data de 8 iulie, 2018

    Cu siguranta gasesti si in orasul meu, Timisoara, restaurante ok. Insa mai toate au preturi piperate ce este extra ,, meniul zilei ”. Cea ce nu mi se pare ok. Merge o diferenta de pana in 30%, dar 300-400% e cam mult…Plus ca restaurantele de genul si-au cam pierdut farmecul..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*