zambesc.com RSS Feed

Gata cu reducerile false de Black Friday

Se pare ca in acest an se vrea un Black Friday pe bune. Adica fara preturi umflate si dezumflate, ca lumea sa se simta bine. Cei de la Consiliul Concurentei anunta ca vor pune piciorul in prag si vor monitoriza ofertele. Se vor verifica preturi/reducerile ca acestea sa fie reale si nu doar mesaje publicitare. Personal ma indoiesc ca se va reusi monitorizarea celor care fac mare tam tam de Black Friday, daca insa vor fi sub lupa principalii zece jucatori din online. Atunci cred eu ca actiunea celor de la Consiliul Concurentei va fi o reusita. Momentan acesta e nivelul, pana si in piata de zarzavaturi samsarii se lauda ca au oferte de Black Friday, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii si credem.

Pana la urma nu stiu cati sunt interesati sa cumpere un produs care se poate reduce si cu 90% . Asta inseamna ca valoarea produsului e de 5% din suma intreaga, parca nu-as mai intra in magazinul respectiv….Cei de la Consiliul Concurentei ne anunta ca vor veni cu un raport public in ce priveste situatia preturilor. Iar daca vreun comerciant va ,, calca stramb ” dupa 17 noiembrie o sa afle toata lumea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*