zambesc.com RSS Feed

FreeCommander , alternativa pentru Total Commander

La inceput Norton Commander era foarte util. Pentru ca era mult mai usor sa apesi un buton decat sa te apuci de scris diverse comenzi. Apoi a aparut Windowsul, lucrurile au devenit mai simple : drag-and-drop, windows explorer, copy-paste, etc….
Insa eu am ramas fanul Norton Commander si mai tarziu al actualului Total Commander. Pentru ca ma descurc mult mai usor cu el si imi ofera foarte multe lucruri utile: arhivator/dezarhivator, navigare rapida, editare/vizualizare, date despre marimea folderelor/fisierelor, etc..

Recent am descoperit o alternativa gratuita care la prima vedere pare la fel de puternica: FreeCommander. La-m instalat si eu acum sa ma „joc” putin cu el si am observat ca unele setari sunt exact cum imi plac mie. =D
Ramane sa il mai testez putin, poate a sosit timpul unei schimbari.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*