zambesc.com RSS Feed

Francezii au branza cu mucegai nobil, noi avem carnat cu mucegai de la Lidl

Povestea de mai jos nu are nicio legatura cu francezii sau branza lor. Desi trebuie sa recunosc ca imi place branza ,, tare”, maturata, chiar si cea cu mucegai este delicioasa. Ieri insa am primit pe facebook niste imagini cu o noua ,,reteta” care printre altele are mucegai. Nu stiu daca e nobil, cert e ca sigur e mucegai, dupa cum se vede si in poze.

Exclusiv la Lidl, dupa cum scrie si pe eticheta de pe raft :

carnati cu  mucegai

carnati cu mucegai
Foto : Facebook

Produsele au fost fotografiate pe un raft dintr-un magazin Lidl, iar mucegaiul probabil l-au dobandit datorita vechimii. Pur si simplu au imbatranit carnatii pe raft si cum nu le-a venit pensia, a sarit mucegaiul sa ii acopere ca sa nu raceasca. Sa fiu un pic rau: carnatii aveau mucegai pentru ca erau inainte de a fi spalati. Cum spune si o vorba din popor: faci un dus si esti ca nou….Oare ?

In fine probabil a fost un accident, cineva a uitat sa debaraseze marfa expirata, se mai intampla. Chiar zilele trecute m-am trezit ca am cumparat un iaurt expirat de o zi din Auchan. Cu alte cuvinte nimic nu e sigur, toate produsele trebuie verificate inainte de cumparare. Asta in cazul produselor care nu au facut dus, ca in rest tine mai mult de norocul fiecaruia.

, , ,
Un Comentariu
  1. acsa :

    A zis pe data de 12 aprilie, 2016

    Eu personal ma feresc de produsele din carne aduse din alte tari. Nici chiar cele produse in Romania nu mai au calitatea de altadata. Daca vreau carne,iau o pulpa si o prepar acasa, in schimb sunt foarte deschis sa consum carnuri preparate la tara, la rude.

    Carnurile din Lidl sunt aduse din Germania si au o calitate superficiala. Cine doreste sa manance sanatos trebuie sa le evite.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*