zambesc.com RSS Feed

Fotbal feminin

Am tot auzit despre fotbal feminin insa nu am vazut niciun meci pana astazi. Butonand televizorul am dat peste un meci de fotbal intre doamne si domnisoare, spre surprinderea mea, fetele chiar jucau fotbal, adica mult peste ceea ce ma asteptam.

fotbal feminin

E adevarat ca cele doua echipe erau franceze. Fotbalul jucat era un pic peste fotbalul jucat pe la noi, echipele de fotbal feminina din Franta sunt un pic peste majoritatea echipelor din liga noastra, evident ma refer la prima liga masculina.

poze fotbal feminin

Pase, centrari, atac, control al mingii impecabil, de toate..doar tricouri date jos de bucurie nu am vazut. Fetele astea se pot bate in campionatul nostru intern, adica liga intai masculina a lu’ Mitica, Sandu..Costica sau a cui o mai fi fara probleme. Cine stie poate in viitor forurile europene vor trimite Steaua, Dinamo, sa se bata cu echipele de fotbal feminine, poate asa vom juca de la egal la egal.

, ,
7 Comentarii
 1. Sylver :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2013

  Germania şi ţările nordice sunt bune la fotbal feminin.

 2. ana :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2013

  ca femeie, as face multe sporturi barbatesti, printre care si box happy, dar fotbalul nu ma atrage absolut deloc (nu va suparati pe mine domnilor).. sunt inconjurata de microbisti, si urmaresc meciuri (stelista dupa tata big grin), dar niciodata nu am reusit sa inteleg scopul acestui joc cu mingea..

 3. dePop :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2013

  Ana@

  E una sa privesti si alta sa joci, sunt sigur ca ar deveni interesant, cat priveste boxul …nu mi-as dori ca femeile pe care le cunosc eu sa faca box. Femeia trebuie sa fie ca o floare..nu o floarea soarelui de toamna.

 4. Bogdan :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2013

  eu prefer wrestlingul feminin laughing) prietenii stiu de ce

 5. Yamasha :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  eu am vazut cateva meciuri, chiar a fost si un campionat difuzat o data la noi. oricum, cred ca au fost acum cativa ani…
  sunt mai incete, rateaza mai mult, dar… parca e mai fairplay…

 6. dePop :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  Yamasha@

  Am vazut un meci din campionatul Frantei, era intre Lyon si inca o echipa, fetele au jucat fantastic, peste multe echipe din liga I.

 7. Ser :

  A zis pe data de 16 noiembrie, 2013

  Din pacate meciurile lor nu prezinta foarte mare interes pentru televiziuni care doresc sa televizeze dor golani , injuraturi, simulari ieftine, etc.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*