zambesc.com RSS Feed

Flori care sa miroase, aveti ?

Astazi am ajuns intr-una din pietele din Timisoara unde se vand flori. Probabil ca stiti, cum se ajunge in zona cu flori, mai toti ,,sar ” pe tine cu diverse texte: un buchet frumos, niste trandafiri, uite aici ce crini frumosi. Si tot asa, incat nu stii pe unde sa o apuci. Astazi insa daca as fi jucat sah cu florarii as fi fost considerat campion. Nu am solicitat nimic iesit din comun, pur si simplu am cerut un buchet de flori care sa aibe miros specific. Parca le-am rupt fasul, toti s-au uitat la mine de parca faceam misto de ei.

Sincer nu acesta era scopul meu, nu eram acolo sa ii iau peste picior, voiam si eu un buchet de flori care sa aibe miros si nu verdeata multicolora. Spre surprinderea mea niciun florar nu avea flori cu miros. Ma intreb cum descriu educatoarele florile copiilor in gradinita ? Pe vremea mea totul se rezuma la miros. Azi florile au orice, doar miros nu.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*