zambesc.com RSS Feed

,, Filantropica ”- strategie de marketing

Astazi a trebuit sa prestez un pic de activitate fizica, pentru ca din cand in cand sunt nevoit sa tund iarba din curte. Instrumentul folosit la aceasta operatiune este trimmerul pe benzina, care este foarte practic si eficient. Insa dupa o astfel de actiune cel care l-a folosit, in acest caz eu, capata o culoare verzuie cam din picioare pana la cap. Nu ca ar fi asta o problema, insa dupa aceasta activitate am plecat fara sa ma schimb de haine pana la magazin. La intrare in magazin ca de obicei erau prezenti doi reprezentanti ai ,,firmei ” care se ocupa cu strangerea de fonduri pentru construirea caselor cu turnulete. Trecand pe langa ei am fost surprins sa constat ca niciunul nu mi-a cerut nimic. M-am gandit ca vor insista la iesirea mea din magazin, insa surpriza: pentru prima data cersetorii nu s-au obosit sa imi ceara ceva, cred ca au fost derutati de tinuta mea. Nu m-am ridicat la nivelul unui potential donator, asta nu ma duce cu gandul decat la faptul ca toti acesti cersetori urmeaza ,, cursuri de perfectionare ”similare ca cele facute de marile companii. Orice ,, poezie” ma rog slogan, mesaj publicitar e bine gandit si nu e folosit oricand si in fata oricui. Daca nu se intrevede o sansa de castig nu se pierde timpul………….
Poate maine, poimaine o sa faca si team building, ajuta in relatia cu colegii.

, ,
3 Comentarii
 1. Laura :

  A zis pe data de 6 august, 2011

  Pai daca asta e solutia o sa merg in salopete pe strada! Asa ma enerveaza sa se tina aia cu „da si mie, tanti, un leu sa’mi cumpar o paine” Le zic sa mearga cu mine sa le iau o paine si o dau la intors… ca vor sa cumpere mancare pentru copil care e acasa si n-are ce manca”

 2. Anunturi :

  A zis pe data de 9 august, 2011

  Poate ar trebui sa urmeze cursuri… Daca urmau ar fi trebuit sa te „sanctioneze” big grin

 3. Despina :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2011

  Da, da, cred ca filmul asta le-a dat multe idei unor indivizi dubiosi…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*