zambesc.com RSS Feed

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, un spectacol total

Mi-a placut foarte mult ce au realizat chinezii cu ocazia festivitatii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008. Spectacolul a fost total si probabil ca va fi cu greu egalata la editiile viitoare, cel putin ca numar al „artistilor” care au participat la coregrafie.
Nu mi-a placut insa ca nu a fost intonat Imnul National al Romaniei atunci cand au defilat reprezentantii tarii noastre. sad

Intre timp am descoperit un gadget foarte interesant de la Google intitulat Summer Games 2008.
Cu el puteti urmari mai usor programul Olimpiadei de la Beijing 2008, puteti vedea medaliile obtinute de fiecare tara, rezultatele evenimentelor sportive, chiar si imagini din satelit ale stadioanelor (folosind Google Earth).

, , ,
Un Comentariu
  1. ilinca :

    A zis pe data de 15 august, 2008

    sigur ca a fost un spectacol ! si inca unul frumos happy.
    biletul de intrare la festivitate a fost insa 600 de dolari….[am citit undeva]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*