zambesc.com RSS Feed

Fertilitatea la barbati

Nu m-am reprofilat cu blogul si nici nu sunt specialist in domeniul medical. Insa in ultimul timp atat pe net cat si pe tv apar tot felul de stiri despre problemele de fertilitate la barbati. Personal nu cunosc barbati care sa aibe astfel de probleme, dar daca tinem cont de stirile cu pricina mai toti barbatii sunt pasibili sa aibe probleme de fertilitate..De ce ? Pai asta ,, spune ‘’ lista cu factorii care duc la infertilitate.

Iata si lista cu pricina :

– alcoolul, cola, fumatul, alimentatia nesanatoasa..adica tot ce cumparam de la alimentara, caldura, laptopul..Da si laptopul daca e tinut pe genunchi, internetul wireless..si lista ar putea continua la nesfarsit.

Practic tot ceea ce ne inconjoara dauneaza. Daca ar fi sa ne luam dupa ,, specialisti’’ in cativa ani singurii barbati buni de reproductie vor fi calugarii, noi restul vom fi praf. Cu alte cuvinte femeile care vor dori copii vor merge sa stea pe la manastiri..not worthy..Vor fi cozi mai ca la moaste…Pana la urma Batman e posibil sa existe, doar ca o sa fie mai multi..happy

, ,
4 Comentarii
 1. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 5 decembrie, 2013

  Radem-glumim dar, din pacate, ai dreptate! Nu sunt, nici pe departe, specialist doar ca exista cale intoarsa si in aceasta problema – schimbarea stilului de viata + alimentatie sanatoasa, combinata cu miscarea si cate 20 de picaturi de propolis in fiecare zi, mai putin pe timp de vara. Nu vreau sa dau sperante desarte nimanui dar, la mine a functionat, sotia fiind gravida in 2 luni.
  Poate trebuia sa iau articolul tau ca pe un pamflet dar, trecand prin asta, stiu cat e de greu sa gasesti remedii ale infertilitatii masculine. Imi cer scuze, inca o data, daca n-am comentat intr-un ton glumet.

 2. dePop :

  A zis pe data de 5 decembrie, 2013

  Ai dreptate..articolul se vrea a fi un pamflet…dar in final problema e reala pentru anumite cupluri…Cat priveste ,, specialistii, oamenii de stiinta”..nu stiu ce sa zic, unii vad totul in negru..chiar si in perioada cand nu sunt reduceri.

  Felicitari pentru bebe

 3. Daria :

  A zis pe data de 6 decembrie, 2013

  Acest lucru este valabil si pentru femei! Foarte multe femei au probleme de fertilitate din aceleasi cauze. Avem o viata prea complicata din cauza stresului situatiei financiare, etc…ca sa renunti la toate aceste vicii. Este greu, insa atunci cand iti doresti ceva se poate.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2013

  Ei bine, sunt putini cei care vor iesi in fata cu o reteta care sa combata aceasta problema. Sunt ferm convins ca ea exista insa sunt la fel de convins ca nu medicamentatia e solutia ci stilul de viata sanatos.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*