zambesc.com RSS Feed

Femeile si lenjeria intima

Cand e vorba de haine, moda, femeile sunt cele mai privilegiate si mi se pare normal acest lucru. Daca ar fi sa facem un inventar al magazinelor care comercializeaza exclusiv haine pentru femei raportat la magazinele care ofera doar vestimentatie pentru barbati, raportul e cel putin 5 la 1. Este firesc ca femeile sa fie privilegiate la acest capitol, cum la fel de firesc este ca femeia sa arate tot timpul bine, indiferent ca este imbracata in rochie sau doar in lenjerie intima.

Vestimentatia, coafura, intretinerea pot inclina balanta intre 20 si 95% in ceea ce priveste frumusetea feminina, este adevarat ca varsta este si ea foarte relevanta. Frumusetea va fi tot timpul incompleta daca vestimentatia nu corespunde. Ceea ce ma frapeaza este faptul ca exista multe femei care nu se ingrijesc, adica se imbraca aiurea, nu se epileaza..si culmea sunt tinere…Cand vezi o paroasa incaltata in bascheti si cu un tricou de parca l-a mestecat vaca…te gandesti ; pe asta cine o maseaza..ma rog o pieaptana, ca la cat par are pe picioare..eeh.

In general barbatul cand vede o femeie ii cam zboara imaginatia, cand e cazul….adica isi inchipuie si ce fel de lenjerie poarta. Sa nu va ganditi ca automat se gandeste la o lenjerie de lux, sau la o anumita marca, ci pur si simplu la ceva deosebit, frumos. Insa si la acest capitol, adica lenjeria femeii sunt ceva probleme.., mai nou,… sau mai noua generatie nu poarta lenjerie intima. Daca mergem la croitor mai toti au un afis in genul ,, nu luam masuri daca nu aveti lenjerie intima”. Pana la urma lenjeria intima la femei e mai mult decat un accesoriu, dincolo de utilitate are un efect fantastic asupra barbatilor.

Ar fi indicat ca femeile sa nu renunte la acest accesoriu, ba mai mult sa fie mai atente cu ce fel de lenjerie cumpara……, nu toate modelele avantajeaza pe toata lumea.

, ,
10 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 14 iunie, 2012

  cum frate sa nu porti lenjerie intima, in primul rand ca nu este igienic….yuckkk

 2. ursy :

  A zis pe data de 15 iunie, 2012

  lenjeria intima….e ca si camasa…nu poti lua sacou fara

 3. Stefania :

  A zis pe data de 15 iunie, 2012

  Deci imi place articolul tau enorm de mult..exprimarile sunt genialelaughing si din pacate da asa e..de multe ori vezi barbati mai aranjati decat femeile..

 4. Carmen :

  A zis pe data de 15 iunie, 2012

  Femeile sunt pretentiose mereu cand e vorba de haine…
  Asa e felul lor de a fi.

 5. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  sunt fel de fel de femei. Unele care se aranjeaza frumos,si altele care lasa mult de dorit…

 6. Daniela :

  A zis pe data de 18 iunie, 2012

  ,, nu luam masuri daca nu aveti lenjerie intima” …exista un asemenea anunt undeva?…imi este greu sa cred ca s-ar duce femeia la croitor dezbracata…

 7. Ego :

  A zis pe data de 18 iunie, 2012

  Si totusi, varianta fara lenjerie are si ea farmecul ei. Nu neaparat ca trebuie sa vezi, doar faptul ca iti pune la lucru imaginatia e o chestie extraordinara. Pana la urma de multe ori rezultatul e dezamagitor in raport cu imaginatia, dar merita efortul.

 8. Laurentiu :

  A zis pe data de 20 iunie, 2012

  Din punctul meu de vedere, sutienul n-ar trebuii sa existe big grin

 9. Alina :

  A zis pe data de 20 iunie, 2012

  nu mi se pare ok pentru nici un fel de femeie de orice varsta sa nu se aranjeze si sa nu aibe grija de ea .. cat despre lenjerie, in todeauna trebuie sa fie draguta nu poate sa stie cand are norok…

 10. bogdan :

  A zis pe data de 2 iulie, 2012

  Femeile sunt pretentiose mereu cand e vorba de haine…
  Asa e felul lor de a fi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*