zambesc.com RSS Feed

Femeile grase si rasul

Cu totii radem sau mai degraba avem momente cand radem, insa persoanele supraponderale parca au ceva in plus cand rad, mai ales femeile. Acel plus nu e deloc de laudat, iar daca persoana nu se opreste, rasul poate deveni enervant, stresant, mai ales pentru cineva care nu cunoaste motivele care au dus la hohotele de ras. Astazi avand ceva de lucru la birou, am cunoscut si eu ce inseamna sa fi stresat de vocea unei grase care rade non stop, parca ar fi fost intr-un desen animat cu Bugs Bunny.

Si toate astea printr-un perete destul de solid; adica cucoana vesela nu e la firma la care lucrez eu, ci dupa un perete comun, care sigur e mai solid decat unul despartitor de interior. Cu toate acestea rasul ei rasuna fara oprire, si acesta aproape trei ore cu mici pauze, probabil de pisu la baie. Sper doar sa nu imi bantuie prin vis la noapte individa ca altfel o sa am nevoie de calmante. Stiu ca pare ceva banal, insa astfel de fleacuri iti pot strica ziua mai ales cand lucrezi la ceva care necesita concentrare si in plus esti contra cronometru.

Daca vreodata vreti sa evacuati pe cineva va recomand sa nu folositi jandarmi si alte strategii violente; tocmiti doua grase care sa rada, sigur persoana va claca si va pleca bucuroasa din locatie. Plus ca veti iesi mai ieftin, totul se rezolva cu 3-4 sahorme, daca fetele sunt la cura, iar daca nu, dublati portia.

, ,
11 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 28 mai, 2012

  Un lucru care poate deveni foarte stresant.

 2. Anca :

  A zis pe data de 29 mai, 2012

  Nu sunt de acord cu tine. Aceeasi chestie poate sa o faca si o femeie slaba si un barbat pe care il sufla vantul. Nu vad ce legatura are rasul cu greutatea corporala.

 3. dePop :

  A zis pe data de 29 mai, 2012

  Eu cred ca are, in primul rand grasele se aud mai tare, parca ar fi cantarete la opera, plus ca nu se opresc asa repede…cel putin asta e senzatia…Raportat la greutatea corporala e logica sa fie o rezonanta mai mare, la opera nici una din protagoniste nu e trasa prin inel, de aici si expresia ,, totul se incheie dupa ce canta grasa ‘’.happy Probabil ca exista plinute care rad in soapta, dar eu nu le cunosc. Cat priveste cucoana de dupa perete, adica vecina de la birou, aceasta ar un timbru al vocii cu totul special, poate oricand concura cu picatura chiezeasca.

 4. Marius :

  A zis pe data de 29 mai, 2012

  Si din pacate pentru cei grasi : Rasul ingrasa laughing

 5. Fred :

  A zis pe data de 30 mai, 2012

  Nu stiu daca rasul ingrasa, dar unele femei parca se umfla ca un curcan. Grasutele rad parca mai cu pofta, sau mai in ciuda, clar poate fi extrem de stresant.

 6. Ciprian :

  A zis pe data de 30 mai, 2012

  depinde si de bunul simt al omului care rade. Una e sa razi la o gluma si alta este sa nu te mai opresti,sa fi de-a dreptul bolnav. Sunt de acord cu Anca,nu trebuie sa generalizam ,sa punem accent pe grasi si grase. Eu am 78 de kilograme la 1.83,nu sunt gras dar sunt o persoana care rade mult..dar tot odata,stiu cand e cazul sa ma opresc si sa nu sar calul,fiindca nu traiesc singur pe pamantul asta.

 7. Miky :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  Unii incep si rad fara motiv…si cu ce pofta…si rad fara incetare pana ce ajunge sa te streseze la maximum!

 8. Silvia :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  multe grasutze au rasul foarte amuzant laughing) si cateodata razi de rasul lor big grin

 9. Nicoleta :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  inseamna ca trebuie sa mi cunosti o prietena…are cred 50 de kg…dar cand rade..rade tare nu se mai opreste…iti vine la un moment dat sa o bati sa vezi daca tot rade..

 10. Laurentiu :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  Pai dat fiind ca au un suflet mare, la propriu, mi se pare normal sa aiba si o rezonanta pe masura laughing

 11. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  au de unde sa rada tongue.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*